Performanţă UIMITOARE pentru sportul românesc: Cristian Pletea a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial de tenis de masă pentru juniori (VIDEO)

Jucătorul român de tenis de masă Cristian Pletea a reuşit o performanţă extraordinară.

Sâmbătă, constănţeanul s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de tenis de masă pentru juniori de la Bendigo (Australia), după ce l-a învins în optimi pe taiwanezul Hsin-Yang Li cu 4-0 (11-6, 11-8, 11-4, 11-3), iar în sferturi a trecut de chinezul Heyi Yu cu 4-0 (12-10, 13-11, 11-9, 11-7).

In ultima perioada Romania incepe sa aibe tot mai multi sportivi care incep sa uimeasca lumea cu performantele lor. Daca pana acum ne mandeam in intreaga lume cu Hagi, Nadia si Nastase, acum se pare ca avem alti sportivi care ne fac onoare in intreaga lume.

Pornind de la Simona Halep care este primul numar mondial in tenisul feminin, continuand cu Cristina Neaga cea mai buna handbalsita din lume si ajungand la un copil de doar 18 ani care a reusit sa uimeasca intreaga lume la mondialul de tenis de masa.

Tânărul Cristian Pletea a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de tenis de masă pentru juniori din Australia.Sportivul român în vârstă de 18 ani a făcut senzație la turneul de la Bendingo, reușind să se califice în semifinale după ce a eliminat doi jucători asiatici foarte puternici.