Array

9 semne care dezvăluie că sunteți într-adevăr puternic mental

- Advertisement -

Oamenii de știință cred că a fi puternic mental este un predictor mai mare al succesului decât inteligența și, după ce ar trebui să aruncăm o privire la aceste semne, veți înțelege de ce. A avea control asupra emoțiilor și a puterii voinței înseamnă a fi un individ puternic care poate realiza aproape orice isi propune. Vrei să știi dacă acestea au vreo legătură cu tine? Citiți mai departe și verificați-vă!

1. Nu vă faceți griji pentru problemele care vă scapă de sub control.

Motto-ul dvs. este „Dacă îl puteți remedia, nu vă faceți griji; dacă nu o puteți remedia, nu vă faceți griji. ”Psihologul clinic Amy Morin explică faptul că dacă sunteți o persoană cu minte puternică, de obicei nu vă faceți griji pentru probleme pe care nu le puteți controla . Unii oameni s-ar putea simți în siguranță, având totul gestionat, dar unele lucruri sunt la îndemâna noastră. Încercarea de a le controla nu va duce decât la stres și la o pierdere de energie. Este mai bine să economisiți această putere pentru ceva ce puteți obține, îmbunătăți sau schimba efectiv.

- Advertisement -

2. Acceptați și faceți față problemelor care vă ies în cale.

3. Puteți spune „nu” fără regrete.

- Advertisement -

Dacă șeful tău te-ar întreba dacă poți lucra în weekend, nu ai avea nicio problemă să spui nu. Ați prefera să mergeți la acea clasă de yoga sau să vă cultivați relația cu partenerul. Ești angajat pentru obiectivele, responsabilitățile și valorile tale și nu lasă alte lucruri să iti stea în cale. Acesta este motivul pentru care sunteți confortabil să spuneți „nu” ori de câte ori este necesar . Este un mod de exercitare a autocontrolului și de respectare a forței, care vă va permite să vă onorați obiectivele, responsabilitățile și valorile. Asta nu înseamnă că sunteți rău, dimpotrivă. Arată că nu te vei împiedica de bătăuși sau de comportamente care te pun în pericol sau pe cei pe care îi iubești.

4. Aveți răbdare și știți că visele nu se împlinesc într-o secundă.

5. Stabiliți limitele necesare.

- Advertisement -

Stabilirea limitelor este o modalitate de a exercita sănătos puterea și de a prospera. Acesta este motivul pentru care le-ați setat. Studiile demonstrează că îți place să iei controlul asupra corpului și minții tale, deoarece asta te transformă în propriul tău stăpân, nu într-un sclav al dorințelor tale sau ale altcuiva. De exemplu, îți controlezi obiceiurile proaste, vei respinge probabil oamenii negativi și vei merge la sală, chiar dacă ești obosit. Credeți că disciplina este cheia unui stil de viață sănătos.

6. Nu te plângi, ci acționezi.

7. Rareori improvizezi, preferi să ai strategii.

8. Ești încrezător.

Să fii prea încrezător presupune că ești deja suficient de experimentat. Asta te-ar putea lăsa nepregătit și ușor prins în gardă. Se constată că persoanele puternice din punct de vedere mental au o conștientizare profundă de sine care le permite să-și vadă clar punctele forte și punctele slabe. Deoarece îți cunoști bunurile și încearcă să-ți depășești sau să îți minimalizezi defectele , ești încrezător în majoritatea situațiilor.

9. Nu vă puneți în pericol somnul.