ULTIMELE ARTICOLE

45 de curiozităţi despre delfini: aproape că nu dorm niciodată si nu beau apă

0

Delfinii sunt considerați a fi cele mai inteligente mamifere marine. Aceștia trăiesc în grupuri și sunt întâlnlniți în toate oceanele lumii, însă îndeosebi în Oceanul Atlantic și Pacific. Cu toate că pot sta o perioadă de timp sub apă, ei trebuie să iasă și la suprafață pentru a-și acumula oxigenul necesar. Aceste mamifere sunt cunoscute pentru conexiunea pe care o stabilesc cu oamenii, dar și pentru că sunt cele mai prietenoase animale marine. Iată câteva lucruri interesante despre delfini:

  1. Greutatea unui delfin este cuprinsă între 60 și 600 de kilograme.
  2. Acesta poate sări până la o înălțime de 6 metri.
  3. Sunt înnotători foarte rapizi; fapt ce îi ajută să se apere de eventualii prădători.
  4. Când o femelă trebuie să nască, ceilalți delfini alcătuiesc un cerc în jurul ei pentru a o proteja.
  5. Cel mai mare tip de delfin este orca sau balena ucigașă. Aceasta poate să ajungă la o greutate de 7 tone.
  6. Delfinul este singurul mamifer al cărui pui se naște cu coada, în loc de cap.
  7. Un delfin este capabil să se scufunde până la o adâncime de 1000 metri.
  8. Aripioarele dorsale sunt foarte utile fiindcă îi ajute să se identifice unii față de alții.
  9. Durata medie de viață a unui delfin este de 17 ani.
  10. Un delfin matur poate consuma zilnic până la 30 de kilograme de pește.
  11. Există aproximativ 100 de dinți în gura unui delfin.
  12. Doar o parte a creierului „doarme” la un moment dat. Acest fapt le permite să fie capabili în același timp să respire și să se protejeze de pericole.
  13. Ei au o capacitate proprie de vindecare a organelor sau a părților vătămate, uneori se vindecă și în urma mușcăturilor provocate de rechini.
  14. Orificiul din cap îi ajute să respire.
  15. Au un văz foarte bun, iar pentru localizarea exactă a obiectelor folosesc ecoul.
  16. Delfinii sunt capabili să se recunoască în oglindă.
  17. Greutatea creierului unui delfin este între 1700-1800 de grame.
  18. Delfinii pot să nu doarmă chiar și 5 zile.
  19. Delfinii nu pot să respire în timp ce dorm. Din acest motiv, ei dorm foarte puțin.
  20. Delfini au abilitatea de a înțelege un număr de 60 de cuvinte consecutiv.

Alte 25 de curiozităţi despre delfini

delfini

1. Numele provine din greaca veche δελφίς (delphís – delfin), cuvânt înrudit cu δελφύς – delphys (care înseamnă „buric”). Aşadar, numele acestui animal poate fi interpretat ca „pește cu buric”.

2. Există în jur de 41 de specii de delfini în lume. Delfinii variază ca dimensiune de la 1,7 m lungime și 50 kg (delfinii Maui), ajungând până la 9,5 m și 10 tone (orca sau balena ucigașă). Unele specii prezintă dimorfism sexual, adică masculii sunt mai mari decât femelele.

3. Delfinii au corpul fusiform, hidrodinamic, adaptat înotului rapid. Înotătoarea puternică îi ajută la propulsie în timp ce aripioarele pectorale și sistemul muscular al cozii asigură controlul direcției. Aripioara dorsală, în cazul speciilor care au o asemenea aripioară, contribuie la menținerea stabilității în timpul înotului. Deși nu sunt la fel de flexibili ca focile, unii delfini pot să înoate cu o viteză de 55,5 Km/h. Ei sunt, de asemenea, jucăuși și adesea se rostogolesc în valurile create de bărci, sărind din apă. Posibil pentru distracție, pentru a comunica sau pentru a scăpa de paraziți.

4. Delfinii sunt mamifere și au sânge cald, respiră aer și alăptează puii lor. O sarcină la delfini durează între 9 și 16 luni, în funcție de specie. De obicei, femela naște un singur pui de 50-60 cm. Delfinii cresc încet și ajung la o durată de viață de 20-30 de ani. Delfinii se nasc cu coada înainte pentru a preveni înecul. După ce mama rupe cordonul ombilical prin înot rapid, ea trebuie să se întoarcă imediat la puiul ei și să-l ducă la suprafață pentru a respira.

5. Delfinii își folosesc dinții conici pentru a captura prada rapidă. Ei au un auz foarte bine dezvoltat, adaptat atât pentru aer cât și în apă și este atât de bine dezvoltat încât unii dintre ei pot supraviețui chiar dacă sunt orbi. Unele specii sunt foarte bine adaptate pentru scufundări la adâncimi foarte mari. Aceștia au un strat de grăsime sub piele pentru a le ține cald în apa rece. Majoritatea speciilor preferă apele mai calde a zonelor tropicale, dar câteva, ca delfinul balenă preferă climatele reci.[sursa]

6. Creierul delfinilor este mare și foarte complex, fiind diferit după structură faţă de cele ale majorității mamiferelor terestre. Pot înțelege până la 60 de cuvinte, care pot forma 2.000 de propoziții. Ei arată, de asemenea, semne de conștiență de sine.

7. Una dintre cele mai interesante curiozităţi despre delfini o reprezintă faptul că nu dorm niciodată complet. În general delfinii dorm doar cu o emisferă a creierului odată, apoi cu cealaltă, astfel menținându-și cunoștința necesară pentru a respira și a veghea de posibili prădători sau alte primejdii. Totuşi, în captivitate s-a observat că delfinii pot intra în somn total, stare în care ambii ochi le sunt închiși și individul nu reacționează la stimuli externi. Acest lucru este influenţat de lipsa prădătorilor, lucru care confirmă încă o dată faptul că sunt fiinţe conştiente, capabile să înţeleagă ce se întâmplă în jurul lor.

Diferite specii de delfini

Mituri despre delfini

8. Delfinii au fost venerați în Grecia și Roma antică. În Roma, delfinii erau considerați că duc sufletele la „Insulele Binecuvântate”, locul unde trăiau eroii și virtuoșii. Reperzentări ale delfinilor au fost găsite pe morminte şi chiar în mâinile mumiilor romane, probabil pentru a le asigura o trecere sigură în viața de apoi.

9. Delfinii au fost considerați sacri în Grecia antică și uciderea lor era pedepsită cu moartea. Grecii îi numeau hieros ichthys, adică pește sacru.

10. În mitologia chineză, delfinii erau considerați a fi dragoni care au renunțat la puterea lor pentru a trăi în pace în apă. Ei erau respectați ca fiind norocoși și binefăcători. Ei erau, de asemenea, legați de zeul Long Wang, cel care controla apele și ploile.

11. Delfinii, împreună cu balenele și marsuinii, sunt descendenții unor mamifere terestre, cel mai probabil din Ordinul Artiodactyl. Strămoșii delfinilor moderni s-au adaptat la viață acvatică, cu aproximație, acum 50 de milioane de ani, în Eocen. Scheletele delfinilor actuali prezintă în zona pelviană oase de dimesiuni mici, despre care se crede că sunt vestigii ale membrelor inferioare.

Alte curiozităţi despre delfini

12. Delfinii au un sistem imunitar foarte puternic și pot vindeca răni grave într-un timp scurt. Ei pot supraviețui chiar și atacurilor de rechini, dacă nu sunt direct fatale. Doar în cazuri foarte rare pot căpăta o infecţie.

13. Delfinii au un simț al gustului, dar nu al mirosului. Ei pot distinge între dulce, acru, amar și sărat. De asemenea, au o viziune excelentă atât sub apă, cât și deasupra ei. Pot vedea culori și pot distinge forme și modele.

14. Un alt lucru interesant despre delfini este faptul că nu beau apă. Aceştia obţin apa din peștii pe care îi mănâncă. Nu consumă apa sărată din ocean, deoarece le-ar deshidrata organismul.

15. Majoritatea delfinilor preferă apele tropicale și temperate, deoarece sunt mamifere cu sânge cald și, prin urmare, le este mai ușor să-și regleze temperatura corpului în aceste medii. Orcile sunt singurii delfini care trăiesc în Arctica și Antarctica. Dimensiunea lor mare înseamnă că au mai multă protecție împotriva frigului aspru al mărilor înghețate.

16. Delfinii sunt foarte sociabili, trăiesc în grupuri, vânează și se joaca împreună. Grupurile pot număra de la câţiva membri, până la câteva sute. Își stabilesc relații complexe și ierarhice, își ajută colegii aflaţi în dificultate și își apără teritoriul.

Inteligenţa delfinilor

17. Delfinii folosesc ecolocația pentru a detecta prada și obstacolele din mediul lor. Ei emit sunete de înaltă frecvență care ricoşează de obiecte sau obstacole şi revin sub formă de ecou (ultrasunete). Obiectul este localizat cu mare precizie cu ajutorul direcției ecoului și timpului scurs între emisia și recepția sunetului, fiindu-le transmise informații despre locația, dimensiunea și forma acestuia.

18. Delfinii au cele mai capabile memorii din regnul animal. Ei pot recunoaște alți delfini după sunetele pe care le emit, chiar și după 20 de ani. De asemenea, aceste mamifere inteligente pot vorbi și înțelege unii pe alții la telefon. În anul 2011, cercetătorii au conectat doi delfini din acvarii diferite printr-o linie telefonică și au observat că ei au început să se fluieră reciproc, ca și cum ar fi încercat să se identifice.

19. Având conștiință de sine, delfinii se pot recunoaște în oglindă. Ei pot chiar să se distingă după semne distinctive, cum ar fi cicatrici sau pete.

20. Delfinii folosesc uneori unelte pentru a se hrăni sau a se proteja. De exemplu, pot folosi bureți marini pentru a-și acoperi botul atunci când caută pești în nisip sau scoici cu margini ascuțite.

21. Delfinii pot învăța trucuri complicate și pot executa sarcini complexe. Pot să imite comportamentul altor delfini sau al oamenilor.

22. Delfinii au emoții complexe și pot simți bucurie, tristețe, furie sau frică. Pot chiar să plângă sau să râdă.

23. Gura delfinului numără până la 100 de colți și nu își pierde niciunul pe parcursul vieții. Delfinii folosesc dinţii mai mult pentru a prinde prada decât pentru a o mesteca. Ei înghit peștii întregi, cu capul înainte, pentru a evita să se înțepe de solzi sau oase.

24. Nara delfinului este numită event și este situată pe creștetul capului său. Eventul este un orificiu respirator, prin care delfinul expiră și inspiră aer. Eventul se deschide și se închide automat atunci când delfinul iese sau intră în apă. Nara delfinului este adaptată pentru a rezista la presiunea apei la adâncimi mari. Ea are un sistem de valve și mușchi care împiedică intrarea apei în plămâni.

Delfin roz de Amazon

25. Există o specie de delfini roz, care trăiesc în apele Amazonului. Delfinii roz din Amazon sunt o specie unică și fascinantă de delfini de apă dulce, care trăiesc în bazinul râului Amazon și în cel al râului Orinoco. Ei sunt cunoscuți și sub numele de boto, delfinul de râu sau delfinul de Amazon. Ei se disting prin culoarea lor roz, care variază de la gri deschis la roz aprins, în funcție de vârstă, sex și mediu. Aceşti delfini sunt considerați a fi unele dintre cele mai inteligente animale din lume, având un creier mai mare decât cel al oamenilor. Delfinii roz din Amazon sunt amenințați de braconaj, poluare, pierderea habitatului și construcția de baraje hidroelectrice, fiind pe cale de dispariţie.

12 imagini înfricoșătoare care îți vor zdruncina tot curajul

0

Frica, unul dintre cele mai vechi sentimente ale omului, nu este altceva decât manifestarea acelor lucruri care te deranjează cumva sau de care nici măcar nu te poți apropia.

Avem în noi temeri și fobii, este imposibil să ne placă toate lucrurile și să fim îndrăgostiți de toate animalele, multe dintre ele ne provoacă frisoane. Ce trebuie făcut atunci când apare o situație riscantă? Pierderea minții nu este niciodată cea mai bună opțiune, chiar dacă este dificil să acționezi diferit.

01. Mă bucur că ai văzut-o înainte de a-ți pune periuta în gură

02. O mică surpriză pe banană

03. A călcat pe picior greșit deja

04. Mai bine il lasi in pace

05. Ai avea curaj?

06. Si-a depus oua acolo?

07. Atenție la terenurile de golf

08. O piscină de sticlă!

09. Chiar la timp pentru a găti …

10. Nu se teme de înălțimi

11. Șerpilor le place să se ascundă în locuri imprevizibile

12. Cum a ajuns acolo?

8 dintre cele mai terifiante atacuri ale rechinilor albi

0

Rechinii nu atacă intenționat oamenii. Nu vor să îi mănânce, fiindcă nu fac parte din dieta lor naturală. Ceea ce se întâmplă este că, uneori, pot confunda oamenii cu prada și asta generează confuzii.

Chiar și așa, 97% dintre rechini sunt inofensivi pentru noi și doar 3% fac parte din categoria celor care vânează vietăți marine mari și ar putea ataca omul. Multe atacuri sunt provocate, când oamenii fie hărțuiesc rechinii în apă sau chiar pe uscat, fie pescuiesc în zona lor, fie încearcă să îi hrănească.

Cei mai mulți oameni (peste 90%) supraviețuiesc atacurilor de acest tip, când rechinul realizează rapid eroarea și e puțin probabil să continue atacul după mușcătura-test — însă acesta poate fi letală uneori.

1. Surferul Kaloe Roberson şi cei trei copiii ai lui au fost atacaţi de un mare alb. Bărbatul a început să lovească rechinul, care muşcase din placa de surf, iar într-un final, a reuşit să ajungă pe ţărm în siguranţă, atât el, cât şi copiii lui, cu ajutorul surferului John Patao

2. Andrew Carter a fost atacat de un rechin alb în 1994, pe coasta Africii de Sud. Fălcile animalului păreau să aibă un metru şi ceva.

3. Matt Bowen

Când Matt înota pe coasta Australiei în 2009 şi a simţit o presiune pe picior, a crezut că partenerul lui de scuba diving îi face o farsă. Însă când s-a uitat în jos, a văzut că de fapt un rechin taur de 3 metri îl muşcase de gambă. Prietenul lui a venit repede şi a început să lovească animalul. Din fericire, experienţa “nu l-a făcut speriat pe Matt”.

4. Sean Pollard

Surferul a supravieţuit atacului a doi rechini. Sean făcea surf în Australia de Vest, când a dat peste un rechin. În timp ce se lupta cu el, un alt rechin l-a atacat, lăsându-l pe Sean fără braţul stâng şi mâna dreaptă, dar tot a reuşit să ajungă la ţărm şi să scape cu viaţă.

5. Shannon Ainslie a fost atacat de doi rechini în acelaşi timp. Unul dintre ei a încercat să-l tragă de pe placă, în timp ce altul s-a îndreptat către capul lui Shannon

6. În 2004, Vladimir Skutelnik a fost atacat de un mare alb, care l-a muşcat de picior. Bărbatul a reuşut să înoate înapoi la ţărm cu piciorul aproape detaşat de corp. Din fericire, un doctor dintr-un oraş apropiat a reuşit să-i salveze membrul.

7. Mike Coots a simţit că ceva îl apucă de picior în timp ce face surf, doar ca să-şi dea seama că era un rechin. Ca să scape, l-a lovit în faţă, rechinul i-a dat drumul, iar Mike a înotat spre ţărm, fără picior, dar în viaţă.

8. Richardson înota cu delfinii în Marea Roşie în 1996, când un rechin l-a muşcat de braţul stâng.

21 de coincidențe care ne demonstrează Universul are un simt al umorului extrem de dezvoltat

0

Lumea noastră continuă să ne uimească cu miracolele sale și multe dintre ele se întâmplă fără participarea oamenilor. Desigur, acestea nu sunt trucuri magice – sunt doar coincidențe pe care le vedem din când în când în supermarketuri, pe străzi, în vacanță și chiar acasă.

In acest articol dorim sa va prezentam o serie de fotografii cu mai multe coincidențe care ne demonstrează Universul are un simt al umorului extrem de dezvoltat. Priviti imaginile si o sa vedeti exact despre ce anume este vorba.

1.”Înghețata mea de căpșuni / fistic se potrivea cu ținuta acestui cuplu.”

2.Ne întrebăm dacă și șoferul acestui autobuz este chel …

3.„Am cheltuit 7,11 dolari și la un 7-Eleven la 7:11 AM”.

4.Ok…

5.”Telefonul meu se amestecă aproape perfect cu biroul meu.”

6.Pachetele de la diferite mărci alimentare au făcut o imagine ideală.

7.„Am văzut o bucată de pânză care seamănă cu un bărbat în trench”.

8.Și astfel de lucruri se întâmplă …

9.„Pozele bebelușului meu și ale iubitei mele „

10.Ce coincidenta!

11.Brânză cameleon

12.Nedumerit!

13.Pălăria profesorului meu se amestecă cu tablă

14.Au vrut să facă asta?

15.se potrivește cu malul plajei la care îmi petreceam vacanța

16.”Un jurnal care se potrivește perfect cu cămașa mea!”

17.”Modul în care lumina soarelui lovește acest balon, astfel încât să pară că ar străluci.”

18.„Slănina mea arăta ca un porc prăjit”.

19.Se pare că acestea nu sunt litere albastre, ci sloturi prin care poate fi văzut cerul.

20.”Am cumpărat această canapea în aer liber fără a verifica dimensiunea …”

21.Această monedă de 10 cenți se potrivește perfect cu inelul:

Bonus: Uneori arta de stradă poate fi destul de confuză.

15 Imagini fascinante care dezvăluie adevărata frumusețe a acestei lumi

0

Lumea în care trăim este o adevărată splendoare, iar aparatul de fotografiat surprinde de nenumărate ori frumusețea peisajelor naturale care ne înconjoară.

V-am pregatit o galerie aparte cu mai multe imagini neretușate în Photoshop, care va pot duce cu gândul că au fost realizate pe altă planetă.

01. Munții cu „pălărie”

02. O bulă aprinsă

03. Un curcubeu vazut de aproape

04. Stâncile aurii ale râului Sinyaya

05. Labuta unui arici

06. Ciuperci aburinde

07. O familie de iaci

08. Lumini și umbre

09. Două flori pentru fiecare picătură

10. Mai mulți țânțari prinși într-o pânză de păianjen

11. Ei pozează pentru o fotografie

12. Minunile naturii

13. Pregătirea pentru „decolare”

14. Atacul unui „gândac bombardier”

15. Aurora boreală în regiunea Murmansk, Rusia

27 de cupluri celebre care au facut istorie cu aparitiile lor la Festivalul de Film de la Cannes

0

Festivalul de Film de la Cannes este cel mai vechi festival de film din lume și a avut loc pentru prima dată în 1946. La început, festivalul nu apărea așa cum îl cunoaștem astăzi. De exemplu, Palme d’Or nu a fost premiată până în 1955, iar covorul roșu a fost dezvăluit pentru prima dată în fața oaspeților celebri abia la sfârșitul anilor 1980.

In acest articol noi dorim sa va prezentam o serie de cupluri celebre care au facut istorie cu aparitiile lor la Festivalul de Film de la Cannes.

1.Prințul Charles și prințesa Diana (1987)

2.Nicole Kidman și Tom Cruise (1992)

3.Elizabeth Hurley și Hugh Grant (1995)

4.Bruce Willis și Demi Moore (1997)

5.Kate Moss și Johnny Depp (1998)

6.John Travolta și Kelly Preston (1998)

7.Ethan Hawke și Uma Thurman (2001)

8.Vincent Cassel și Monica Bellucci (2002)

9.Ryan Gosling și Sandra Bullock (2002)

10.Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger (2003)

11.Brad Pitt și Jennifer Aniston (2004)

12.Dita von Teese și Marilyn Manson (2006)

13.Tim Burton și Helena Bonham Carter (2006)

14.Brad Pitt și Angelina Jolie (2008)

15.Jenny McCarthy și Jim Carrey (2009)

16.Salma Hayek și François-Henri Pinault (2010)

17.Vladislav Doronin și Naomi Campbell (2010)

18.Melanie Griffith și Antonio Banderas (2011)

19.Rachel McAdams și Michael Sheen (2011)

20.Alec Baldwin și Hilary Thomas (2012)

21.Camila Alves și Matthew McConaughey (2012)

22.Keith Urban și Nicole Kidman (2013)

23.Natalie Portman și Benjamin Millepied (2015)

24.George Clooney și Amal Alamuddin (2016)

25.Lara Leito și Adrien Brody (2017)

26.Tom Kaulitz și Heidi Klum (2018)

27.Quentin Tarantino și Daniella Pick (2019)

25 de celebritati pe care cu greau le-ai putea recunoaste in pozele din copilarie

0

Timpul trece extrem de repede si odata cu el si noi inaintam in varsta si ne schimbam de la o zi la alta fara ca macar sa ne dam seama de acest lucru. Insa singurele lucruri care ne aduc aminte de copilarie sunt pozele vechi, cele care ne arata cat de mult ne-am schimbat.

In acest articol dorim sa va prezentam o serie de fotografii cu mai multe celebritati pe care cu greau le-ai putea recunoaste in pozele din copilarie.

1. Dwayne “The Rock” Johnson

2. Adele

3. Beyoncé

4. Cardi B

5. Zendaya

6. Millie Bobby Brown

7. Michelle Obama

8. Usher

9. Dolly Parton

10. Amanda Seyfried

11. Ariana Grande

12. Gigi Hadid

13. Katy Perry

14. Jennifer Garner

15. Christina Aguilera

16. Justin Bieber

17. Tyra Banks

18. Dakota Johnson

19. Madonna

20. The Weeknd

21. Margot Robbie

22. Gwyneth Paltrow

23. Anne Hathaway

24. Chrissy Teigen

25. Kim si Kourtney Kardashian

11 dovezi că nu ar trebui să credem „corpurile perfecte” ale Instagramului

0

În prezent, aproape 100% dintre persoanele care au un smartphone, au și un profil Instagram pentru a partaja și a se bucura de cele mai uimitoare fotografii de pe internet. Cu toate acestea, uneori acest lucru poate fi rău, deoarece există persoane care se simt doborate când își dau seama că un coleg clasă, aparent, are o viață mai bună decât a lor.

Realitatea este exact ca pe rețelele de socializare? Cu siguranță nu, iar aceste imagini de mai jos vor arăta acest lucru, deoarece dezvăluie cum o poziție, un unghi, un joc de lumini și alți factori ne înșeală perfect :

01. Burtica nu este 100% plata

02. Șunculițele sunt inca acolo

03. Cand ridici bratele, burta se micșorează

04. Evitați să faceți poze în timp ce stați

05. Gasiti pozitia potrivita!

06. Totul este o chestiune de unghi

07.

08. Asa arat dupa ce mananc micul dejun

09. „Inainte” și „după” 2 saptamani de sport

10. „Corpul unei mame”

11. Fotografiile sunt înșelătoare

13 momente absurde pe care oamenii ar dori pur și simplu să le uite

0

Cu toții planificăm lucruri pentru a preveni greșelile să se întâmple, la urma urmei, nimănui nu îi place să facă greșeli. Cu toate acestea, viața profită de eșecurile noastre pentru a ne demonstra ca nu suntem perfecti si ca trebuie sa evoluăm constant.

Pentru a putea înțelege ce se întâmplă în aceste imagini vom avea nevoie de imaginație și logică. Sunt niște lucruri absurde sau au vreo semnificație ascunsă?

01. Nu a reusit sa intre in camera pentru ca a folosit cartela gresita, de la atatea incercari a preferat sa se culce acolo

02. „În cele din urmă mi-am găsit pisica”

03. Când imaginația merge prea departe …

04. Nu credeți întotdeauna în etichete

05. Chiar ii place culoarea albastru

06. Gata pentru Halloween

07. Nu cred că ceea ce au încercat să facă a fost foarte reușit

09. O mică surpriză neplăcută

10. O mica alunecare de teren

11. Ce fată frumoasă

12. Ce s-a intamplat cu plăcuta lui?

13. NcDonald’s

14 dintre cele mai nereuşite selfie-uri care circulă pe internet

0

Aceste eşecuri haioase sunt exemplul viu că nu toată lumea ştie să facă poze. De la oameni care au fost surprinşi în oglinzi, la oameni care pur şi simplu au uitat să verifice ce se află în spatele lor, această colecţie de imagini te va amuza copios, indiferent cât de supărat ai fi!

Priviti 14 fotografii care vă vor face sa vreti sa aflati ce este în neregulă cu ele:

01. Cine își face un selfie aproape gol?

02. Purtați aceleași haine?

03. Momentul perfect pentru a face o poza

03. Pisoiul a făcut fotografia distractivă

04. Hei iubito, nu-mi face poze dimineata..

05. Un cimpanzeu cu părul roșu

06. Baruri cu oglinzi

07. S-a emotionat cam tare

08. Uită-te la oglinda de pe chiuvetă

09. Ce se întâmplă acolo?

10. A fost prins în flagrant

11. Nud?

12. O fi beat?

13. E foarte fericit ca a mers la acest festival

14. Călugării se distrează intr-un roller coaster