Array

10 copii care au devenit faimosi in intreaga lume datorită frumuseții lor

- Advertisement -

Frumusetea este un lucru subiectiv si depinde de fiecare persoana in parte cum o percepe. Pentru multi dintre noi frumusetea poate sa insemne niste buze pline de senzualitate; alții sunt înnebuniți de pielea palidă și de caracteristicile rafinate ale feței. Cu toate acestea, toate argumentele se estompează când vine vorba de frumusețea copiilor.

In acest articol dorim sa va prezentam mai multi copii care au ajuns faimosi datorita frumusetii lor. Acestia sunt apreciati la nivel mondial si au ajuns sa aibe numeroase contracte cu diferite case de moda din intreaga lume.

Anastasia Knyazeva, Rusia

- Advertisement -

Recent, presa britanică a numit-o pe această fetita de 8 ani din Perm „cea mai frumoasă fată din lume”.

Potrivit mamei Anastasiei, oamenii au acordat atenție aspectului neobișnuit al copilului încă de la nașterea ei, în special la abisul ochilor săi albaștri.

- Advertisement -

Fata colaborează cu branduri celebre de îmbrăcăminte pentru copii, fotografiile ei pot fi văzute pe panouri publicitare din multe orașe, iar contul ei de Instagram are peste jumătate de milion de urmăritori.

Anna Pavaga, Rusia

Și iată un înger mic din Sankt Petersburg. Anna este angajată în balet și, la fel ca multe fete de vârsta ei, visează să devină o dansatoare profesionistă de balet.

- Advertisement -

De când a împlinit 3 ani, a fost invitată să promoveze îmbrăcămintea pentru copii, jucării și articole sportive.

De asemenea, Anna și-a încercat mâna la actorie interpretând videoclipul „Nastroenie Osen” al trupei Marsel și având un mic rol în filmul Universul de apă.

. Lauren Lunde, Coreea de Sud

Există o părere că natura răsplătește copiii căsătoriilor mixte cu cea mai neobișnuită frumusețe. Lauren, cu mama coreeană și tatăl canadian, este un indiciu luminos al acestui fapt.

Fata lucrează cu astfel de mărci de îmbrăcăminte pentru copii precum Aura Kids, MiniZaru și MiniMe.

Haileigh Vasquez, SUA

Acesta este Haileigh Vasquez și visează să devină un designer celebru – cel puțin la fel de faimos ca Karl Lagerfeld.

Pentru a-și ajuta visul să devină realitate, fata a intrat într-o școală pentru tineri designeri și a devenit cea mai tânără studentă din 2017.

În cadrul pregătirii sale, Haileigh, împreună cu brandul Target, au început să lucreze la o colecție de haine la modă pentru băieți și fete. În plus, participă la prezentări de modă și își încearcă mâna la actorie.

William Franklyn-Miller, Australia

Acest australian cu ochi albaștri este numit cel mai frumos băiat de pe Instagram.

Totul a început cu cineva care a postat fotografia pe Twitter. În câteva ore, a strâns câteva mii de retweet-uri, făcându-l pe William să fie celebru în întreaga lume.

Jordyn Reinle, SUA

Micuța Jordyn face în prezent primii ei pași în lumea modei, dar a reușit deja să lucreze cu mari mărci americane precum Simplicity Patterns, The Children Place și Kidpik.

Laneya Grace, SUA

Iată un alt exemplu fermecător de parentalitate mixtă: Laneya are printre strămoșii ei spanioli, americani și filipinezi. Când fata avea 3 ani, mama ei aștepta un al doilea copil. A dus-o pe Laneya la o agenție de modele pentru că voia să o țină ocupată când a sosit copilul.

Fotografii au fost încântați de frumusețea cu ochi verzi, care nu se temea deloc de aparatul foto.

Acum Laneya are 15 ani, iar portofoliul ei include un contract cu Disney, filmând cu artiștii populari Avicii și lucrează cu fotografi celebri și case de modă.

Colin și Kameron Scott, SUA

După cum ați ghicit deja, Colin și Kameron sunt gemeni. Acum lucrează cu o mică agenție de modelare din California, Bensimon Models.

Tallia Burk, SUA

Mass-media găsește multe în comun în aparițiile lui Tallia și un celebru model francez pe nume Thylane Blondeau, care a fost numită „cea mai frumoasă fată din lume” înainte de Anastasia Knyazeva.

Și într-adevăr, în ciuda faptului că Tallia este americană, cu siguranță are ceva francez în aspectul ei – poate forma buzelor?

În ciuda vârstei fragede, Tallia colaborează cu asemenea giganti ai lumii modei precum Ralph Lauren și Oscar de la Renta.

Anastasia Averbukh, Israel

Anastasia este numită „cea mai frumoasă fată din Israel”. Numeroșii ei admiratori, atât din țară, cât și din strainatate, sunt de acord cu acest titlu în mod necondiționat.

Fiica celebrului sportiv Alexander Averbukh acționează în filme și colaborează cu mărci populare israeliene de îmbrăcăminte pentru copii.

Acești copii sunt numiți „cei mai frumoși” de mulți oameni din întreaga lume, dar știm cu toții că fiecare mamă are cel mai prețios și frumos copil de pe Pământ.