Array

10 lucruri pe care le poți învăța în mai puțin de 10 minute, dar le folosești pentru tot restul vieții

- Advertisement -

De-a lungul zilei ne confruntam cu o multime de situatii care mai de care mai neplacute din care nu stim cum sa iesim. Ei bine daca nu intram in panica si incepem sa analizam totul logic o sa vedem ca mereu exista o cale de scapare si de cele mai multe ori este una chiar foarte simpla.

In acest articol va prezentam mai multe lucruri care se pot invata in doar cateva minute si care va pot fi de folos intreaga viata. Priviti despre ce este vorba.

Dacă trebuie să închideți un fermoar rupt:

- Advertisement -

Rețineți că trebuie să puneți un dop în partea de jos, pentru a nu se mai despărți. Puteți utiliza o picătură de lipici.

Dacă aveți nevoie de pensetă:

Dacă vă sufocați și nimeni nu este în jur:

- Advertisement -

Trebuie sa te intinzi pe burta si piept în timp ce îți miști brațele în sus. Această metodă poate ajuta la împingerea aerului în interior și la eliminarea obiectului care blochează căile respiratorii.

Dacă untul de la frigider este prea greu de aplicat pe pâine:

- Advertisement -

Dacă trebuie să evitați strănutul:

Apăsați cu degetul tare pe baza nasului și a buzei superioare. Făcând acest lucru, activezi nervii care interceptează semnalul pe care creierul îl transmite pentru a opri stranutul.

Dacă vă este teamă, este posibil să pierdeți cheile sau telefonul în timpul unei alergări de dimineață:

Dacă trebuie să scapi de sughiț:

Inhalați pe gură.
Înghite de două ori la rând.
Expirati incet prin nas.

Dacă uiți dacă ai încuiat ușa:

Încercați să spuneți ceva cu voce tare sau să faceți ceva în timp ce închideți ușa sau efectuați orice altă sarcină care a devenit automată. Veți putea să vă reamintiți spunându-l și veți ști că ați făcut sarcina. Credem că a spune sau a face ceva amuzant va crește șansele de a vă aminti orice sarcină de rutină

Dacă trebuie să scapi de nasul infundat

Așezați-vă în partea opusă nării blocate și ridicați-vă capul cu 2-3 perne. Potrivit autorului mesajului, această metodă vă poate ajuta în câteva secunde.

Acul si ata