Array

10 sacrificii pe care le fac părinții pentru noi și nici nu le-am observat pana acum

- Advertisement -

Când suntem tineri, ne asumăm dragostea părinților pentru noi și nu îi apreciem atât cât merită. Dar, pe măsură ce îmbătrânim, ne dăm seama că părinții noștri sunt cei mai mari susținători ai nostru. Au renunțat la o mulțime de lucruri pentru a ne creste în cel mai bun mod posibil. Abia atunci cand crestem ne dam cu adevarat seama cat de multe ne iubesc parintii si ce sacrificii au facut pentru a ne creste.

S-au asigurat că aveți ce este mai bun, chiar și atunci când au fost vremuri mai grele

Pentru părinți, copii lor sunt totul și ar face orice pentru a pune un zâmbet pe fețele lor. În loc să-și cumpere singuri lucruri noi și mai bune, părinții își pun copiii pe primul loc și se asigură că sunt fericiți și mulțumiți.

- Advertisement -

Și-au sacrificat somnul, astfel încât să puteți sa va odihniti

A avea un copil este egal cu pierderea somnului dar nu arătăm acest lucru. Când un nou membru intră în familie, există unele schimbări majore, inclusiv planificarea financiară. Părinții sunt atât de harnici și hotărâți să le facă viitorul copiilor mult mai bun, încât lucrează mai productiv . Părinții tăi au muncit si au avut nopți nedormite , astfel încât să poți tu sa te odihnesti linistit si sa faci ce iti doresti.

Au renunțat la hobby-urile lor.

- Advertisement -

A fi părinte în sine este ca un loc de muncă cu normă întreagă, așa că atunci când se naște un bebeluș, păstrarea hobby-urilor devine un lucru imposibil. Grijă de copii, petrecerea timpului de calitate cu ei, învățarea lor, supravegherea lor … lista nu se încheie niciodată, motiv pentru care oamenii sfârșesc renunțând la hobby-urile lor când au un copil.

Au lăsat totul și au avut grijă de tine când ai fost bolnav.

- Advertisement -

Există un motiv pentru care atunci când sunteți bolnav, vă gândiți automat la părinți. Încă de când ai fost adus în această lume, părinții tăi au fost mereu în picioare când a fost vorba de sănătatea și bunăstarea ta. Au petrecut zile și nopți ca sa te îngrijeasca și te tratează pentru orice boală ai avut.

Au petrecut mai mult timp cu tine și și-au pus viața socială în așteptare.

Este esențial ca părinții să petreacă timp cu copiii, pentru a construi o relație de lungă durată si frumoasă. Dar pentru a face acest lucru, părinții noștri au trebuit să-și pună viața socială în așteptare și să amane întâlnirea cu prietenii, să meargă la petreceri și să stea pana târziu.

Au impartit acea ultimă bucată de mâncare cu tine când le era foame.

Adesea, când copiii cer mâncare, părinții ajung să le dea partea lor. De fapt, atunci când există o cantitate suficientă de mâncare pentru o singură persoană, mamele o vor da copiilor lor și se vor culca cu stomacul gol.

Confidențialitatea a devenit un lux pe care nu și-l puteau permite.

Pentru un cuplu, confidențialitatea iese pe fereastră după naștere. Copii își urmăresc părinții peste tot, le pun numeroase întrebări și cer mereu să doarmă și ei cu ei, iar părinții acceptă toate aceste lucruri cu dragoste, cu un zâmbet.

Au economisit pentru viitorul tău, în loc să cheltuiască pentru ei înșiși.

Când creștem și începem să lucrăm noi înșine, ne dăm seama cât de greu este să câștigăm bani de fapt. Părinții noștri au muncit mai mult pentru a câștiga pentru întreaga familie și, în loc să-și cumpere lucruri singuri, așa cum au meritat, au economisit pentru noi și pentru viitorul nostru.

Au păstrat calmul când le-ai distrus lucrurile preferate.

A fi părinte necesită răbdare, pentru o mulțime de lucruri. Trebuie să ai de-a face cu copiii tăi care iți rup accidental lucrurile cu adevărat scumpe, să schimbi canalul la desene animate , când ai vrut cu disperare să urmărești acel nou spectacol. Părinții tăi ți-au spus: „E în regulă” când ai distrus lucrurile lor preferate.

Ți-au dat toată inima.

Pe măsură ce creștem, devine clar pentru noi că nimeni nu ne va iubi la fel de mult ca și părinții noștri. Ei ne învață adevăratul sens al iubirii fără sine, necondiționat. Părinții își dedică o mare parte din viața lor numai copiilor lor și nu ar avea altfel. Duceți-vă dragi părinți o îmbrățișare călduroasă și spuneți-i cât de mult apreciați tot ce au făcut pentru voi!