Array

11 lucruri ciudate care sunt considerate sexy în diferite țări

- Advertisement -

In functie de tara in care traim avem anumite idei deja stabilite despre ce inseamna pentru noi frumusetea si cum arata ea. Insa frumusetea este in ochii privitorului si el alege ce ii place si ce nu. Ce pentru unele persoane poate parea urat pentru altele poate sa fie cel mai frumos lucru. In acest articol dorim sa va prezentam 11 lucruri ciudate care sunt considerate extrem de sexy in diferite tari din lume.

Dinti stricati

Japonia

În țările occidentale, o linie dreaptă a dinților este considerată definiția zâmbetului perfect, iar mulți nu-și pot imagina că oamenii ar putea gândi altfel. Dar în Japonia, lucrurile sunt invers: vârful atractivității este așa-numitele „yaeba”, sau dinții strâmbi. Se crede că oamenii arată mai drăguți dacă au această calitate. Din acest motiv, medicii dentiști din Japonia sunt foarte solicitați – atât de la bărbați cât și de la femei!

- Advertisement -

scarification

Africa de Vest, Noua Guinee

Locuitorii din Noua Guinee și din alte câteva țări din Africa încă își decorează corpurile cu modele și numeroase cicatrici artistice. Cicatricile sunt de obicei date bărbatului în timpul unei ceremonii de inițiere, în timp ce pentru femei aceste „tatuaje” sunt considerate un indice de frumusete. Desigur, în lumea dezvoltată nu există nici un număr mic de oameni care să găsească, de asemenea, această practică atractivă.

O față în formă de inimă

Coreea de Sud

- Advertisement -

În Coreea de Sud, chirurgia plastică nu este doar răspândită, este considerată absolut normală. În orasele mari, veți vedea anunțuri pretutindeni care fac apel la oameni să meargă pentru a-și îmbunătăți aspectul.

Aici, posedarea unei fețe în formă de inimă este văzută ca una dintre modalitățile cheie de a arăta frumos. Pentru a obține acest lucru, mulți coreeni sunt pregătiți să efectueze operații complexe. 

Greutate excesiva

Mauritania

- Advertisement -

Mauritanii nu au absolut nicio șansă de a atrage privirea omului dacă nu au pliuri de grăsime pe stomac.

Pentru a se asigura că fetele obțin dimensiunile dorite, părinții lor le trimit la ferme speciale, unde pot consuma până la 16.000 de calorii pe zi (norma este de 1.500). Din nefericire, din cauza acestei tradiții, multe fete dezvoltă boli de stomac.

Pansamente chirurgicale pe fata

Iran

Iranul este capitala rinoplastiei. În ciuda prețului ridicat al procedurii, bărbații și femeile de aici sunt gata să plătească pentru un nas drept, care este văzut aici nu numai ca un simbol al frumuseții, ci și a unui anumit statut în societate.

Dar acest lucru este departe de cel mai ciudat lucru pe care îl puteți vedea aici. Chiar dacă cineva nu a avut o operatie la nas, s-ar putea să decidă să se plimbe în public cu un bandaj chirurgical pe față pentru a-i face pe oameni să creadă că s-au operat.

Piele palida

China, Thailanda

În multe părți ale Asiei, pielea palidă este considerată standardul de aur al frumuseții. Dacă intri într-un magazin si cauti o cremă de față, este puțin probabil să găsești una care nu are un ingredient de albire.Mulți chinezi refuză să viziteze plaja fără o mască, deoarece doresc să-și protejeze pielea de efectele soarelui. În plus, femeile chineze și thailandeze cred că occidentalii sunt nebuni că doresc să meargă la un salon de bronzare.

O frunte înaltă

Oameni din Fula

Cel mai important atribut pentru o femeie  în rândul tribului Fula din Africa este o frunte înaltă. Din acest motiv, unele femei ale tribului își îndepărtează părți din păr pentru a crea iluzia că au una.

Un gat lung

Birmania

Una dintre regiunile din estul Birmaniei a fost numită „țara femeilor de girafă”. Acest nume se referă la oamenii din Kayan , ale căror femei poartă inele de alamă în jurul gâtului. Se crede că cu cât gâtul unei persoane este mai lung, cu atât mai frumos ar arăta.

Potrivit legendei, aceste inele protejează femeile Kayan de tigrii, deși în realitate ele sunt pur și simplu o modalitate de a-și exprima identitatea tribală.

Buzele întinse și pielea roșie

Poporul Mursi

Himba și Suri

În tribul Mursi din Etiopia, fetele învață să isi întindă pielea buzelor inferioare folosind discuri speciale. Cu cât este mai mare discul, cu atât este mai mare statutul social al fetei și cu atât este mai mare zestrea care trebuie plătită înainte de căsătorie.

Un lucru similar se regăsește și în tribul Suri. Ei sunt un mic trib african care locuiește într-o zonă din sud-vestul Etiopiei de-a lungul frontierei sudaneze.

Himba sunt pastoraliști nomazi care locuiesc în zona Kaokoland din nord-vestul Namibiei. Ei folosesc ocru roșu și grăsime pentru a se proteja de soare. Acest lucru le dă trupurile o culoare roșie.

Mono-spraneaca

Tadjikistan

În unele regiuni din Tadjikistan, o singura spranceana este considerat un semn al frumuseții feminine. Dacă natura nu a acordat unei fete această caracteristică de dorit, ea ar putea decide să aplice un machiaj negru într-o linie între sprâncenele ei.