Array

11 lucruri obișnuite care costă o AVERE

- Advertisement -

1. Pasta de dinți cu mentă de 99,99 dolari

S-ar părea că nu există nimic unic în ceea ce privește pasta de dinți cu menta, dar THEODENT a venit cu o pastă de dinți care conține o componentă unică brevetată numită Rennou: după prima utilizare, ea întărește și protejează dinții pe tot parcursul zilei.

2. Un capac de toaletă de 299,95 $

- Advertisement -

Un capac de toaletă din fibră de carbon fabricat manual, atrage atenția asupra lui. A fost fabricat din materiale naturale, ușoare, intr-o singură mărime.

3. Căști de $ 638

- Advertisement -

Ei spun că muzica sună mult mai bine prin căștile GOLDSTRIKER pentru că în urechile tale poți purta diamante reale de 24 de carate.

4. șosete din lână de $ 1,188

Sosetele din lână FALKE au fost lansate ca o serie limitată de ediții: există doar 10 perechi . Sunt făcute din lână vicuna, considerată cea mai rară și mai scumpă din lume.

- Advertisement -

5. Un cuțit de bucătărie de 5.415 dolari

Acest cuțit de bucătărie Nesmuk este incredibil de costisitor și valoros. Lamă este din oțel carbon, mânerul de mesteacăn, iar suportul este din argint. Cuțitul vine cu o cutie acoperită cu lac, cutie din piele, cuțit ascuțit și o marcă specială de ulei pentru cuțit.

6. Un creion de 13.400 $

Compania germană Faber-Castell a lansat un nou creion . Creionul în sine este făcut din cedru, iar capacul său este din aur alb incrustat cu 3 diamante.

7. Un iPhone de 25850 dolari 7

Stuart Hughes , bijuteria de la Liverpool, a creat un model extraordinar de scump de smartphone popular cu propriile sale mâini. Corpul său este fabricat din aur de 24ct. Este înfricoșător chiar să respiri langa el, d-apoi sa-l iei in mana.

8. hârtie igienică de $ 1,558,335

Prețul este justificat de material. Compania australiană este pregătită să vândă o singură rolă pentru nu mai de 1,5 milioane de dolari. Dar nu vă faceți griji – veți obține o sticlă de șampanie gratuită pentru a sărbători investiția dvs. „utilă”.

9. Un ceainic de 3.000.000 de dolari

Nimic special, doar un ceainic din colecția lui Chitra . Este fabricat din aur și este decorat cu 1500 de diamante și 500 de rubine. Și 3 milioane de dolari nu este nici măcar prețul final, deoarece există mai mulți potențiali cumpărători care ar da si mai mult.

10. O geantă de mână de 3.800.000 de dolariv

Mouawad a prezentat lumii o geantă de mână realizată din aur de 18 carate și încrustat cu 4.517 de diamante colorate. Cu siguranta va fi util pentru tinerele doamne care cred ca totul ar trebui sa fie valoros.

11. O toaletă de 2.500.000 de dolari

Scaunele de toaletă din aur au fost populare în întreaga istorie, dar acest lucru din Hong Kong le depășește pe toți. Construit de grupul tehnologic Hang Fung Gold în 2001, acesta dispune de o toaletă de aur de 24 de carate în valoare de 2,5 milioane de dolari.