Array

11 secrete pe care industria de infrumusețare nu vrea să le știți

- Advertisement -

Te-ai intrebat vreodata cum celebritatile arata mereu foarte bine in ciuda varstei sau a necazurilor? Ei bine ele au mereu o multime de secrete care reusesc sa le tina tinere cat mai mult timp sa sa arate mereu foarte bine si sa para ca nimic nu le poate imbatrani. Sunt o multime de trucuri pe care industria de frumusete nu isi doreste ca noi sa le stim. Insa in acest articol o sa va prezentam 11 dintre aceste secrete.

Priviti cat este de important sa stiti aceste lucruri si sa urmati cu atentie toate sfaturile pe care le primiti.

Nu reduceți beneficiile produselor de protecție solară

Pielea frumoasă și sănătoasă nu poate fi obținută fără folosirea regulată a produselor de protecție solară. Mamie McDonald , expert în produse cosmetice care a lucrat cu Madonna, spune că orice alt efort pe care îl faci va fi în zadar dacă neglijezi această regulă. Un alt cosmetolog de celebritate, Dr. Lancer , sfătuiește utilizarea cremei cu SPF nu mai puțin de 30 de ani, reaplicat în timpul zilei.

 Nu vă exfoliati pielea dacă există o inflamație

- Advertisement -

Cele mai multe creme anti-spot conțin peroxid de benzoil care usucă pielea, agravează inflamația și crește producția de sebum. Alcoolul acționează în mod similar, astfel încât să nu scăpați de astfel de pete. Dr. Harold Lancer recomandă să vă îndreptați atenția spre exfolierea cu salicil sau acid lactic și măști de curățare cu lut.

Nu uita niciodată de gâtul tău

Gatul este o parte a corpului unei femei care dă aproape odată vârsta proprietarului, deci este foarte important să ai grijă de ea. Pielea de aici este subțire și necesită îngrijire la fel de delicată ca și față. Du-te mai departe decât bărbia și vei fi bine.

Curatati cu un cub de gheață pe piele.

- Advertisement -

Dermatologul de la Santa Monica Dr. Ava Shamban vă sfătuieste să frecați fața cu un cub de gheață timp de câteva secunde pentru a preveni un ten obosit. Acest truc simplu stimulează circulația, iar pielea începe să lumineze pozitiv.

Stocați-vă corect accesoriile de frumusețe

Dr. Debra Jaliman avertizează împotriva stocării obiectelor de frumusețe în baie, deoarece aerul cald și umed le face să expire mai repede. Cremele de față și alte accesorii de frumusețe pe care nu le folosiți frecvent trebuie păstrate în frigider.

Păstrați tot ce atinge pielea curat

- Advertisement -

Dr. Lancer spune că nu trebuie să atingi niciodată fața cu mâinile murdare. Schimbați perna cel puțin o dată pe săptămână dacă aveți un tip de piele uscată sau normală sau o dată la trei zile dacă pielea dvs. este uleioasă. Curățați ecranul smartphone din când în când.

Nu utilizați bureți de față, mai ales dacă sunteți predispus la acnee.

Christie Kidd , specialist în îngrijirea pielii din Beverly Hills, recomandă să nu folosiți niciodată produse abrazive de îngrijire a pielii (scrumi, bureți, perii) dacă aveți acnee: acest lucru duce numai la o inflamație mai gravă. Orice tip de piele are nevoie de curățare delicată fără săpun, și pentru a reduce înroșirea și inflamația, aplicați o pastă de apă și aspirină pe pete.

Masajul facial vă va ajuta să scăpați de cercuri sub ochi.

Ole Henriksen recomandă masajul de drenaj limfatic împotriva cercurilor sub ochi. Procedura stimulează fluxul limfatic, pielea se calmează și „pungile” dispar. În plus, puteți chiar să o faceți acasă – nu este dificil de învățat.

Aveți grijă de mâini.

Mâinile necesită multă grijă ca gâtul deoarece pielea este subțire și delicată. Încearcă să-ți faci treburile în mănuși și înmoaiezi cu regularitate pielea cu cremă. De asemenea, puteți aplica creme anti-vârstă atât pe mâini, cât și pe față. Și nu uitați protecția solară!

Curățați-vă bine pielea.

Dermatologul Debra Jaliman arată că nu ar trebui să te duci niciodată la culcare cu machiaj. Dacă faceți acest lucru, veți sfârși cu pori și inflamații blocate. Simplu, după cum se pare, mulți neglijează încă acest sfat.

Îndepărtați întotdeauna sutienul înainte de a merge la culcare.

Un sutien, în special unul strâns sau cu fir, contractează circulația sângelui, ducând la probleme de sănătate. În plus, provoacă iritarea pielii, neliniștea datorată disconfortului și întunecarea pielii sub curele și sârmă.