Array

13 Fotografii ale unor vedete care s-au schimbat în moduri incredibile

- Advertisement -

Practic, orice parere de rau poate provoca o celebritate sa încerce să piardă în greutate. De asemenea, ar putea fi dorința de a se potrivi standardelor recunoscute în general cu ceea ce se consideră ideal, cu apariția unui nou iubit sau iubita sau cu un nou rol de film.

John Goodman

John a decis să devină mai subțire pentru că era îngrijorat de faptul că poate avea probleme din cauza bolilor cauzate de excesul de greutate.

- Advertisement -

kim Kardashian

În timpul celei de-a doua sarcini, Kim nu a încercat să ascundă faptul că a câștigat mult in greutate. Dar ea și-a propus să se întoarcă la „Kim din 2010” într-o perioadă scurtă de timp, și cu siguranță a reusit.

Chris Pratt

- Advertisement -

Chris a pierdut in greutate pentru a juca in filmul Gardienii galaxiei .

Christina Aguilera

- Advertisement -

Christina a decis să-si faca un cadou de nuntă ei însăși.

Jonah Hill

Jonah explică pierderea în greutate prin faptul că a atins anterior un punct critic în care greutatea lui ii amenința viața .

Mariah Carey

Mariah a pierdut din greutate de dragul nunții ei cu un miliardar australian, în încercarea de a realiza o figură pe care ea crede că se potrivește noului său statut.

Christian Bale

Christian a riscat să slabeasca atât de mult din cauza rolului său în The Machinist .

Seth Rogen

Seth a pierdut in greutate de dragul rolului său în The Hornet Verde . Combinația de exerciții fizice și dieta a fost greu de suportat.

Kelly Osbourne

Kelly a fost nevoită să piardă în greutate pentru a-și transforma complet stilul de viață.

Zach Galifianakis

Zach a fost determinat să piardă în greutate prin căsătoria cu prietena lui, Quinn Lundberg.

Jessica Simpson

Modificările greutății ei aproape au condus-o pe Jessica Simpson la o problema nervoasă. Dar nunta a forțat-o pe vedeta să scape de greutatea in plus

Janet Jackson

Oprah Winfrey

După mulți ani din ceea ce părea o luptă fără speranță de a pierde în greutate, Oprah a găsit soluția ideală: a găsit o companie care a oferit diverse produse și servicii care au făcut sa fie mai ușor să piardă în greutate. Rezultatele sunt clare pentru toți .