16 fotografii care dovedesc că această lume este mai bună decât pare

Uneori, totul pare plictisitor și neprietenos, iar oamenii par aspri și nepoliticoși. Dar nu este altceva decât o concepție greșită, deoarece în realitatea poți găsi bunătate, dragoste și distracție absolut peste tot. Doar că uneori este nevoie de ceva mai mult efort pentru a observa lucrurile bune care se întâmplă în jurul tău.

1. Cel mai bun lucru pe care l-am văzut astăzi.

- Advertisement -

2. Transplant de aripi pentru fluturele Monarch. Acest fluture s-a născut cu o aripă deteriorată. Din fericire, proprietarul știa ce să facă. Operația a decurs bine și după o scurtă odihnă, monarhul a zburat.

3. Sharp Dressed Man le oferă costume bărbaților care se duc la interviuri pentru a-si gasi un loc de muncă.

4. Un tip de 22 de ani din Harlem s-a împrietenit cu o femeie în vârstă de 81 de ani, pe care a cunoscut-o jucând jocuri online. Săptămâna trecută, el a călătorit în Florida și a întâlnit-o în persoană pentru prima dată.

5. „Recent, tatăl meu a pus mâncare pentru păsări în curte pentru ca mama să se trezească cu această vedere în fiecare dimineață.”

6. Un stilist din Azerbaidjan le face o bucurie femeilor in varsta.

7. „Avem un nou coleg pe nume Jack. Câinii de la serviciu sunt absolut cei mai buni! ”

- Advertisement -

8. „Acest câine s-a pierdut în orașul meu. Poliția l-a ajutat să-și găsească familia! ”

9. „În timp ce mă deplasam acasă, acest coleg avea nevoie de odihnă. Nicăieri nu-i mai bine decât pe umărul meu. Esti binevenit, amice. ”

10. „Tata l-a salvat pe acest tip mic după ce a fost prins într-o pânză de păianjen.”

 

11. „Casa noastră după 3 zile de ninsoare!”

12. Angajatul Pizza Hut ajută o femeie în vârstă să plaseze o comandă online, astfel încât să obțină o afacere mai bună decât dacă comandă în magazin.

13. „În această seară, tipul acesta m-a lătrat timp de 30 de minute pentru a-l scoate afara, în ciuda faptului că poate iesi singur in curte. S-a dovedit că am avut o scurgere de gaz în apartamentul nostru și a vrut doar să ieșim. ”

14. Câine salvând o pisică dintr-o inundație din Bosnia

- Advertisement -

15. Acest sofer de autobuz din Brazilia a trebuit să lucreze de Revelion, așa că familia sa a decis să petreacă cu el.

16. Utilizatorii Imgur au făcut ca visele acestui câine să devină realitate.