Array

16 lucruri minunate dar și ciudate pe care le veți găsi numai în Japonia

- Advertisement -

Japonia este o țară incredibilă si mereu ne uimeste cu lucrurile pe care le putem gasi aici, dar mai ales prin culutra lor total diferita de a noastra. Ceea ce ne incanta cel mai mult la  Țara Soarelui Răsare este că produce rapid multe lucruri minunate și utile în fiecare an. Nu putem decât să admirăm toată frumusețea și splendoarea culturii japoneze și sa asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce alte inventii mai scot acestia in fiecare an.

Aici putem vedea o multime de lucruri dar si obiceiuri care sunt diferite de tot ce vedem in restul lumii. Daca tehnologia este una foarte avansata se pare ca si oamenii ii tin pasul si au un stil de viata foarte diferit de al nostru. In acest articol va prezentam prin 16 poze cat de diferita este viata in Japonia fata de restul lumii.

Antrenament public

metrou pentru turiști

- Advertisement -

Fiecare stație are o combinație de  numere și litere pentru a ajuta străinii să călătorească în jurul orașului destul de ușor, chiar și cu o cunoaștere minimă a limbii japoneze.

Trimiterea și primirea coletelor direct în magazin

Cupe de plastic umplute cu cuburi de gheata pentru cafea

 Distribuitor de apă fierbinte pentru fidea

- Advertisement -

Trasee  de alergare pana la munca pe langa parcuri

Ouă fierte într-un ambalaj

Toalete cu chiuveta  deasupra rezervorului

Comandarea alimentelor dintr-un restaurant prin intermediul automatelor

- Advertisement -

Suporturi de umbrele pe biciclete

Băi comunale numite Sento

Răzătoare de unt

Umbrele gratuite pentru toată lumea

Sistemul automat de parcare pentru biciclete

Spray de răcire

Pachet cu lichide și sosuri

Bonus: Etica muncii

Oamenii din Japonia își iau munca atât de serios încât este aproape o onoare să stați la birou pentru orele suplimentare. De obicei își lucrează atat de mult incat  uneori adormi oriunde – fie in transportul public fie pe stradă.