Array

17 Momente emotionante care iti fac inima sa tresara de bucurie

- Advertisement -

Din păcate, avem tendința de a ascunde emoțiile în viața noastră de zi cu zi și inimile noastre devin rigide, ca și cum ar fi acoperite pentru a nu fi cumva ranite pe viitor. De multe ori uitam sa ne bucuram me micile momente frumoase pe care le petrecem alaturi de cei dragi, de unele momente unice in viata noastra si credem ca aceste lucruri nu ne afecteaza insa ele trebuie traite la timp pentru ca nu stim cand ne mai intalnim cu ele.

In acest articol va prezentam o serie de poze care pot emotiona pe oricine si pot face orice inima sa tresara de emotie. De multe ori in incercarea de a ne ascunde emotiile ne facem nou mai mult rau decat bine. Trebuie sa stim sa ne bucuram de orice clipa si sa o traim din plin.

Un om de stiinta australian in varsta de 104 ani este vizitat de nepotul sau inainte de a zbura la o clinica din Elvetia pentru a-si inceta viata in mod voluntar.

Mama mea tocmai a absolvit școala de îngrijire la vârsta de 44 de ani. Aici se prezintă în fața pozei de absolvire a liceului. Ea a vrut să spun tuturor că „nu este niciodată prea târziu .”

- Advertisement -

Fiul meu la vârsta de o lună și străbunica lui de 97 de ani

Am 65 de ani și am absolvit colegiu. Niciodată nu ești prea bătrân ca să înveți!

Astăzi, o mica albina obosită a aterizat pe sacou si am impartit ceva dulce

Acum 4 ani, soția mea a suferit un accident vascular cerebral major. Acesta este primul ei tablou de atunci și nu puteam fi mai mândru.

- Advertisement -

Absolvind astăzi colegiul după 15 ani de muncă cu normă întreagă și echilibrându-mi viața

Prietenul meu a renunțat la băut aproape de 3 luni asta este noua lui pasiune

Momentul în care fiica mea a văzut oceanul pentru prima dată.

Scopul meu a fost să absolvi înainte să ajung la 100 de ani

- Advertisement -

63 de ani mai târziu 

Prietenul meu decedat cu doar 7 săptămâni înainte de a absolvi. Impreuna de la primul dans pana la ultimul

Nu se cunosc insa simt nevoie sa fie apropiate

Unele lucruri nu se schimba niciodata

„O femeie l-a oprit pe tatăl meu la o benzinărie și l-a întrebat dacă ar putea să-l picteze. El a spus da. A făcut o fotografie și a luat adresa. A adus asta la casa lui câteva zile mai târziu

După ce a servit în armata americană în timpul celui de-al doilea război mondial

Timp de câțiva ani, acest domn care tinea fotografia mamei sale îi saluta pe membrii unui paradis dedicat Zilei Victoriei din Rusia. El nu a venit anul acesta pentru că a decedat la vârsta de 97 de ani în iarna anului 2018.