Array

17 oameni care ne demonstreaza ca orice este posibil daca ne dorim cu adevarat

- Advertisement -

Cu totii avem unele obiective pe care dorim sa le indeplinim. Insa de multe ori ne abatem de la ele avand impresia ca aceste lucru sunt prea greu de realizat. Dar daca ne dorim cu adevarat ceva trebuie sa muncim si rezultatele cu siguranta o sa apara mai devreme sau mai tarziu. Uneori pentru a obtine ce ne dorim trebuie sa facem o multime de sacrificii si chiar sa ne auto-depasim.

In acest articol va prezentam mai multe persoane care ne demonstreaza ca orice lucru este posibil daca ai putina ambitie si si lupti pentru visul tau.

„După ce m-am îndepărtat de părinții mei anti-vax, azi am fost să primesc primul vaccin. Mai bine mai tarziu decat niciodata!”

- Advertisement -

Anul acesta mi-am cumpărat prima casă, m-am căsătorit si am un copil. Pana acum am suferit de depresie

Nimic nu este mai placut decât să-ți vezi jocul pe raftul magazinului pentru prima dată.

- Advertisement -

Am zburat până în LA și am câștigat primul meu premiu pentru un scurtmetraj pe care l-am scris și regizat

Astăzi, am realizat ceea ce mi-am propus să fac acum aproape 13 ani. Sunt prima generație de ambele părți ale familiei mele care merge la facultate și astăzi voi fi oficial doctor

- Advertisement -

„În urmă cu un an, am terminat această broască țestoasă. Astazi am propriul studio de arta

bate cancerul

Pana la 37 de ani, viața mea a fost o serie lungă de eșecuri. Săptămâna trecută, am urcat pe scenă, în fața a 600 de oameni la final am fost declarat castigatorul concursului

Mă mut în primul meu apartament! Sunt super entuziasmat!

Am alergat o cursă de o milă astăzi! Sinele meu cronic, deprimat, autist a condus întreaga cursă! Am făcut atât de multe progrese și sunt atât de fericit!

Sunt un tip norocos. Fata mea a muncit atât de mult la acest brad de Crăciun. Acesta va fi primul nostru Crăciun în casă nouă.

Inel facut manual pentru o persoana draga

Sunt din nou fericita

„Peste 10 ani de muncă asiduă și am primit în sfârșit permisul de căpitan.

Am reusit

Această fată a câștigat 3 medalii de aur în cursele de 400, 500 și 800 de metri în orașul natal. A alergat in niste adidasi facuti de ea

Am participat la prima mea cursă de 3 mile astăzi