Array

18 oameni care ne arată că schimbarea începe cu tine însuți

- Advertisement -

În timp ce unii oameni suparati de lumea din jurul lor continuă să repete fraza „Opriți autobuzul, vreau să cobor” și visează să mă mute pe Marte, alții continuă să schimbe lumea în bine. De fapt, nu este chiar atât de dificil – tot ce trebuie să faci este să acorzi mai multă atenție mediului, să nu ignori oamenii care au probleme, să-i ajute pe cei care au nevoie de ei și pur și simplu să nu-ti fie rusine sa faci lucruri amabile.

1. „225.718 de anvelope au fost scoase din largul coastei din Florida. ”

2. Acest voluntar curăță zăpada de pe podul de la Bowl & Pitcher din Spokane, SUA.

- Advertisement -

3. O geantă cu produse a fost atașată in fața unui magazin din Bari, Italia.
„Mănâncă asta dacă îți este foame!”

4. Un participant la un maraton a alergat 19 mile cu un cățel pe care l-a gasit de-a lungul drumului. După maraton, ea l-a adoptat.

- Advertisement -

5. „În fiecare sfârșit de săptămână, acest copil vine în parcul nostru local pentru a ridica gunoiul și a recicla lucrurile rămase pe sol.”

6. Această doamnă atârna eșarfe într-o intersecție aglomerată în timp ce vortexul polar a lovit Chicago.

- Advertisement -

7. Nu treceți nepasatori dacă vedeți că există cineva care are nevoie de ajutor. Uneori, o înghițitură de apă poate salva o viață.

8. O persoană a pus cărți acolo pentru ca copiii să le împrumute.

9. „Nu am observat că mi-am pierdut mănușile ieri. Le-am găsit pe mașina mea azi-dimineață. Mulțumesc, străinule! ”

10. Restaurantul de la care am comandat pizza știa că copilul meu a împlinit 1 an, așa că m-au surprins cu o pizza pentru copii în plus.

11. „Acest străin minunat si-a luat din timpul lui pentru a ma ajuta cu masina.”

12. Un tip a construit această casă minunată pentru pisici fără stăpân, astfel încât să se poată adaposti iarna.

13. Samuel, în vârstă de 12 ani, colectează și donează pături pentru persoanele fără adăpost. A strâns peste 5.000 de pături în ultimii ani.

14. „Acest uimitor șofer Uber și pasagerul său m-au văzut alunecând în zăpadă și au insistat să călătoresc următoarele 2 minute ale călătoriei cu ei, fără taxe. Mi-ar fi luat 40 de minute sa ajung acasa pe jos prin zăpadă.

15. Ploua așa că au luat pisica înăuntru.

16. „Fiica mea în vârstă de 7 ani își taie părul mâine, ca să il poată dona.”

17. În fiecare zi a Îndrăgostiților, acest domn uimitor aduce toate văduvele pe care le cunoaste de la azilul de batrani și le ofera un prânz, cadouri și un trandafir. A făcut asta în ultimii 5 ani la restaurantul nostru.

18. „L-am văzut pe acest bărbat și câinele lui în timp ce traversam un pod în Praga. Afara erau 2 grade și el și-a folosit singura pătură pentru a înfășura câinele. Un adevărat act de dragoste. ”