Array

20 de lucruri care pot deruta pe cineva care pune piciorul în Asia pentru prima dată

- Advertisement -

Lumea este frumoasă datorită varietății sale, dar în Asia pare să fie mult mai frumoasa. Templele care venerează șobolani drept zei, biserici în formă de pui și restaurante unde mănânci din mini-toalete … Puteți găsi aceste lucruri, dar și multe altele în Asia.

Pregătiți – vă să fiti uimiti de ceea ce am pregatit aici pentru tine!

1. Pentru acele zile în care vă simțiți anti-social, această vestă de protecție creată în Singapore este soluția ideală.

- Advertisement -

2. În Japonia și China au Coca-Cola Clear .

3. Imaginează-ți că lucrezi într-un birou ca acesta. Este vorba despre clădirea Lotus din Wujin, China.

- Advertisement -

4. Nagoro este un sat fantoma din Japonia, unde păpușile, create de o doamnă în vârstă pe nume Ayano Tsukimi, ii înlocuiesc pe cei plecați.

5. În India, multe animale sunt considerate ca fiind sacre, iar unul dintre ele este șobolanul care este venerat la templul Karni Mata.

- Advertisement -

6. Respectul pe care japonezii îl au pentru natură i-a determinat să construiască o stație în jurul unui copac batran, în loc să il distrugă.

7. Unii spun că miroase a șosete putrede, iar gustul nu este tocmai bun. Durian este unul dintre cele mai neobișnuite fructe din Asia.

8. Un mod funcțional de a deschide nuca de cocos în Asia

9. La magazinul IKEA din Beijing, China, puteți cumpăra mobilă și puteți de asemenea, trage un pui de somn confortabil.

10. În China, ei au un restaurant care își servește mâncarea în toalete mici.

11. Acesti Supercopaci sunt structuri asemănătoare copacilor, care oferă zone de umbră și funcționează ca motoare de mediu pentru grădinile din Golful din Singapore.

12. Aroma foarte puternică a Nattō (fasolea de soia fermentată), însoțită de textura sa stringentă și lipicioasă îl face unul dintre cele mai puțin gustoase alimente din Japonia.

13. În Indonezia și Filipine puteți găsi mici standuri conduse de femei care vând sticle de Cola umplute cu combustibil.

14. Există bănci de autobuz cu încălzire automată pentru iernile dure din Coreea de Sud.

15. Muzeul Mr. toilet din Suwon, Coreea de Sud, arată cât de importantă este o toaletă pentru oameni, precum și filosofia de toaletă a fondatorului său Sim Jae-duck.

16. În orașul chinez Guiyang, au creat o cascadă unică de la o înălțime de 108 m pe unul dintre zgârie-nori.

17. Veți vedea adesea biciclete sau scutere înghesuite fie cu persoane, fie cu bunuri din toate țările asiatice.

18. Piața feroviară Maeklong din Bangkok, Thailanda este poziționată direct pe șinele trenului.

19. Ganguro, care se traduce literalmente prin „fața neagră”, este o tendință de modă în care fetele japoneze duc bronzul la o nouă extremă.

20. „Standurile soțului” sunt standuri în centrele comerciale din China, unde soțiile își pot lăsa soții să joace jocuri video în timp ce merg la cumpărături.