Array

20 de lucruri nebunești din Coreea de Sud care ne arata ca este de diferit stilul de viata in aceasta tara

- Advertisement -

În 2019, Coreea de Sud a ocupat primul loc pe lista celor mai inovatoare țări din lume. Chiar și Singapore, SUA și Japonia se află în spatele Coreei de Sud. Turiștii și alte persoane pot vedea că stilul de viață coreean este foarte diferit de cel al oricărei alte țări. Coreea de Sud poate fi surprinzătoare, șocanta și chiar fermecătoare. Unele dintre detaliile culturii sud-coreene sunt atât de cool încât ne-ar plăcea să le vedem implementate în alte țări.

In acest articol va prezentam o serie de fotografii cu cele mai interesante lucruri pe care le putem gasi in acesta tara.

Mi-am dat seama că mi-am uitat portofelul cu toate cărțile de lângă bancomat. Am fugit înapoi și era încă acolo . Oamenii din Coreea de Sud sunt foarte cinstiți

- Advertisement -

Un complex de apartamente din Coreea a fost pictat, astfel că pictorii au învăluit toate mașinile din parcare pentru a le proteja de stropi

Dacă îți parchezi mașina într-un loc în care pictează ceva, mașina ta va fi cel mai probabil „îmbrăcată” într-o astfel de geantă.

- Advertisement -

Această sală de asistență aproape perfectă a fost găsită într-un mall.

Poștașul a trimis un text cu o fotografie că pachetul a fost livrat. Pachetul va fi acolo până când proprietarul îl va primi. Nimeni nu o va atinge.

- Advertisement -

În magazinele de produse de înfrumusețare, vă vor oferi cât mai multe monstre doriți.

Cina din Coreea de Sud constă într-un număr mare de farfurii pe masă, chiar dacă ai comandat un singur lucru.

Cadourile de uz casnic sunt întotdeauna aceleași și au toate semnificațiile. Detergentul și săpunul semnifică mai multă spumă, cu atât este mai mare venitul . Și hârtia igienică simbolizează toate dificultățile din viață care se desprind la fel ca un sul de hârtie igienică.

Mașinile electrice mici sunt la fel de populare în Coreea de Sud ca bicicletele sunt în țările europene.

Trebuie să muncească atât de mult, încât nu au întotdeauna timp să-și facă părul.

Există o bibliotecă la stația de metrou unde vă puteți înregistra cu ID-ul și puteți alege o carte pe care să o citiți pe drum.

Destul de des, poți vedea mașini de sub ușile garajului. Nu există prea mult spațiu liber în Coreea, așa că nici macar garajele nu sunt întotdeauna suficient de mari.

Aceste locuri de parcare specifice genului într-o parcare coreeană sunt bine iluminate și există mai multe camere care oferă siguranță femeilor.

Aceste buzunare transparente vă permit să vizionați filme pe telefonul dvs

Benzi pentru puncte negre pentru bebeluși

Este o gară locală. Am locuit în Coreea de Sud de 10 ani și este prima dată când am văzut asta aici. Am fost cel mai impresionat de pietrele / blocurile de beton încorporate care aveau canale în ele pentru a fi folosite ca spălătorii.

Coreenii adoră să se întindă și o pot face oriunde: la birou, la o stație de autobuz sau chiar în avion – oriunde pot sta mult timp, obținând o mai bună circulație a sângelui.

Ne place să ne„ torturăm ”picioarele. În parcuri, puteți vedea benzi pavate speciale. Coreenii merg pe ele fără pantofi pentru a se simți mai bine

Un suport gratuit Twix

În Coreea de Sud , bărbații sunt foarte apropiați și se susțin unul pe celălalt.

O casă este o cerință pentru a vă căsători. Imobiliarele sunt foarte scumpe, iar cuplurile tinere nu își pot permite întotdeauna o casă. Mulți oameni refuză să aibă o familie și trăiesc singuri

În Coreea de Sud, hobby-ul unui șef este important pentru angajați. Șeful le cere adesea angajaților să facă ceva cu ei în weekend. Pentru a refuza , trebuie să explice ce planuri au, la ce oră au loc și unde.