Array

5 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din bagaj cand pleci in concediu

- Advertisement -

Concediul este momentul cel mai asteptat din an de toti oamenii. Fie ca alegi sa petreci concediul la munte, fie ca alegi sa il petreci la mare, bagajul trebuie sa facut din timp si sa nu iti lipseasca nimic din el. Dar ce ar trebui sa existe in bagaj?

Facutul valizei poate fi uneori o corvoada. Pe langa articolele de imbracaminte, incaltaminte si cosmetice pe care oricum trebuie sa le pui in bagaj, sunt cinci lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj cand pleci in concediu. Sunt lucruri esentiale, utile si care mereu iti vor fi de ajutor. 

5 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din bagaj cand pleci in concediu

  1. Trusa medicala sau mai bine spus ce medicamente sa iei cu tine cand pleci. Daca nu ai un tratament de luat, este obligatoriu sa ai la tine o trusa medicala de urgenta.Intr-o geanta de cosmetice se pun: antitermice,antihistaminice, analgezice, betadina, pansamete sterile, o fasa elastica, o foarfeca, rivanol si pastile pentru probleme stomacale.

- Advertisement -

2. Carti de citit care te vor salva de orice moment de plictiseala. Cititul te relaxeaza indiferent de locatia unde iti petreci concediul. Sa stai pe plaja si sa citesti in timp ce te bronzezi este minunat. Ia cu tine mai multe carti si vei petrece momente de relaxare de neuitat!

3.  Incarcatorul extern pentru telefon este esential mai ales cand pleci in concediu. Trebuie sa il ai cu tine indiferent de locatie. Se poate sa ramai fara baterie sau locatia fara curent electric, si atunci ce faci? Este foarte util si mereu de purtat in geanta!

4. Un hanorac mai gros si o umbrela mica trebuie neaparat sa ai in bagaj. Indiferent ca esti la munte sau la mare, umbrela si hanoracul nu trebuie sa iti lipseasca din bagaj! Se poate schimba vremea oricand si poti avea nevoie de ele. Nu ocupa mult spatiu in bagaj si pot fi utile atunci cand nu te astepti.

5. Un briceag multifunctional si o lanterna. Sunt doua lucruri care te vor ajuta sa supravietuiesti oriunde. 

- Advertisement -

Briceagul multifunctional are:lama mare, lama mica, tirbuson,desfacator cutii ,surubelnita mica, deschizator capace,surubelnita,dezizolator ,gauritor, perforator, inel chei, penseta,scobitoare, foarfeca, carlig multifunctional,  fierastrau lemn, dalta, pila unghii,pila metal, curatator unghii, fierastrau metal,surubelnita de precizie, patent (cleste) , taietor cabluri,sertizator.

Sunt cinci articole esentiale din bagajul tau! Poti avea nevoie de ele atunci cand te astepti mai putin.