Array

8 oameni care s-au căsătorit cu lucruri bizare

- Advertisement -

Chiar dacă partenerul tău nu este om, te poți căsători cu un obiect neînsuflețit precum o păpușă, o hologramă sau o pernă. Și există oameni care au devenit suficient de curajoși pentru a arăta societății punctul lor de vedere.

1. David Sikorski și mireasa lui burrito

Un tânăr pe nume David Sikorski din San Francisco a decis să se căsătorească cu un burrito : „Este singura mea iubire adevărată.” Pentru logodnă, a organizat chiar și o frumoasă ședință foto romantică.

- Advertisement -

El a mărturisit că se simtea stresat când toți cei din jurul său s-au maritat, apoi aveau copii. Și singurul lucru pe care îl avea el era slujba lui. Acum nu este singur!

2. Davecat s-a căsătorit cu o păpușă.

- Advertisement -

Davecat și-a cunoscut soția, Sidore Kuroneko, în 2000, într-un club. Este o păpușă sintetică și arată total ca o femeie adevărată.

Davecat și Sidore nu sunt căsătoriți legal, dar asta nu interferează cu fericirea lor. Davecat se consideră activist pentru iubirea sintetică. El crede că are drepturi și pentru modul său de a gândi, ca și alți oameni cu stiluri de viață alternative.

3. Erika Eiffel s-a căsătorit cu Turnul Eiffel.

- Advertisement -

Erika Eiffe L este renumita pentru dragostea ei pentru obiecte. A vazut pentru prima dată Turnul Eiffel în 2004. Acesta a fost momentul unei atracții imediate. În aprilie 2009, la a doua aniversare a căsătoriei sale cu Turnul Eiffel, a mărturisit că iubirea obiectului ei a împuternicit-o.

Acum are o relație cu Lance, arcul său de competiție care a ajutat-o ​​să devină un arcaș de talie mondială.

4. Kevin Nadal s-a căsătorit cu sine.

Kevin Nadal este un autor, activist și profesor de psihologie care s-a căsătorit cu sine. El isi explică filozofia care este foarte curajoasă: „Am participat la cel puțin o duzină de nunți și am cumpărat tone de cadouri pentru acele cupluri. Și nu mă înțelegeți greșit, sunt fericit că o fac. Dar am început să mă gândesc: sărbătorim mereu viața căsătorită, de ce nu si viața singură? ”

El crede că oamenii singuri sunt marginalizati în lumea noastră și sprijină persoanele care nu au un partener.

5. Tracey Emin s-a căsătorit cu o stâncă

Artistul britanic Tracey Emin s-a căsătorit cu o piatră. Acest eveniment s-a întâmplat în grădina ei din Franța. Este cu siguranță o persoană interesantă cu viziuni interesante și inspiră mulți oameni prin arta sa: „Undeva pe un deal cu vedere la mare, există o piatră antică foarte frumoasă care nu pleaca nicăieri.”

Ea vede nu doar o legătură fizică, ci și o legătură spirituală într-o relație și asta are mult sens.

6. Un bărbat japonez s-a căsătorit cu o hologramă

Viitorul a venit. Akihiko Kondo s-a căsătorit cu o hologramă. Acesta pare un film fantastic în care un erou este trezit în fiecare zi de catre o soție virtuală care îi amintește de programul său și îi spune prognoza.

Dar acest lucru este real! Nunta lui Kondo a fost în noiembrie 2018 și nu este recunoscută legal. A provocat multe reacții în Japonia și în străinătate.

7. Pascale Sellick s-a căsătorit cu o plapumă

Pascale Sellick a devenit virala când și-a anunțat planurile de a se căsători cu o plapumă. Ea este convinsă că, pentru fericire, nu trebuie să fii într-o relație cu o ființă umană. Nu este necesar: „Nu contează dacă ești singur de Ziua Îndrăgostiților, deoarece te poți bucura doar pentru ca traiesti.”

8. Aaron Chervenak s-a căsătorit cu smartphone-ul său.

În lumea noastră modernă, putem spune că avem cu toții o relație cu telefoanele noastre. Dar Aaron Chervenak a decis să ofere această declarație oficială: „Dacă vom fi sinceri cu noi înșine, ne conectăm cu telefoanele noastre pe atât de multe niveluri emoționale.”

Căsătoria lui nu este recunoscută de fapt, dar a avut loc o ceremonie.