Array

9 armate ale lumii unde disciplina este foarte stricta

- Advertisement -

De multe ori cand ne gandim la armata ne gandim ca totul trebuie sa fie pus la punct si in perfecta ordine. Ca mereu se fac antrenamente grele si o pregatire fizica care poate lasa fara forta si pe cel mai puternic. Insa cuvantul pentru toate aceste lucruri este disciplina, un loc unde nu exita cale de mijloc si unde doar cei puternici reusesc sa ramana.

In acest articol va prezentam care sunt cele mai puternice armate ale lumii si cat de drastice sunt ele.  Priviti ce presupune o armata in care totul est extrem de strict si bine pus la punct.

Armata Populară de Eliberare a Chinei

- Advertisement -

Fiind cea mai mare forță militară din lume , forțele armate ale Chinei sunt foarte organizate si bine pregatite.  Facilitatea de formare militară, baza Zhurihe , oferă condiții realiste de luptă pentru recruți, pentru ai ajuta să se descurce bine pe teren.

NAVSOG & CGSOG din Filipine

Nu numai calitatea fizică, ci și voința mentală trebuie dovedite aici. Ei au început, de asemenea, să admită femeile în trupele lor și trebuie să respecte și regula de a câștiga forța fizică și mentală. Și dacă credeți că este vorba de un fel de petrecere iată regimul lor de dimineață: alergat  6 mile, înotând 18 mile pe o întindere fără să vă odihniți . Aceste lucruri trebuie facute in fiecare dimineata dupa ce seara toata lumea trebuie sa se imbete. Acesta cosidera ei este un antrenament bun dar si un remediu pentru mahmureala.

 SEAL

- Advertisement -

Marinarii americani SEAL,sunt cunoscuți pentru curajul și forța lor. Dar dacă credeți că este doar un alt loc de muncă în forța armată a unei țări, ești complet greșit. Indiferent de cât de transparentă și publică este formarea unei echipe SEAL, unii recruți încă nu reușesc să treaca testul și o cad aproximatic 75-80% până la sfârșitul antrenamentului.

Și nu mergeți după numele lor, deoarece nu operează numai în apă, ci și în altă parte. Cuvântul SEAL înseamnă „Marea, Aerul și Teren”. Există 8 echipe SEAL în total, dar sursele oficiale refuză să convină asupra existenței a 9 .

Armata indiană

Armata indiană este sinonimă cu cuvântul „disciplină”. Cadeții nu se pot sustrage celor mai dificile programe de formare , care sunt elaborate științific pentru GC (Gentleman Cadets) pentru a-și dezvolta atributele fizice și mentale. Formarea fizică include exerciții fizice, sport, echitatie și înot. Ei sunt învățați să lucreze în permanență ca o echipă.

- Advertisement -

Unele dintre pedepsele dure în timpul antrenamentelor includ Maharaja (ridicarea corpului pe verticală cu suportul capului).

Shayetet-ul Israelului 13

Adesea, în comparație cu Delta Force și US Navy SEAL, Shayetet 13 din Israel este una dintre cele mai eficiente forțe militare din lume. Este, de asemenea, cea mai secreta in forta de aparare a Israelului .

MI6 din Marea Britanie

Au un agent similar agentului Q, care se ocupă de toate echipamentele implicate în fiecare operațiune. În ceea ce privește cuvântul „disciplina”, se poate imagina foarte bine viața unui spion. Este cu siguranta una plina de stres dar mai ales una unde disciplina este cuvantul de ordine.

Soldații Storm Corp din Coreea de Nord

 

Coreea de Nord nu a declarat niciodată în mod deschis cine sunt Corpurile de Storm sau cum funcționează, dar povestirile lor de antrenament și disciplină vor trimite un răcnet pe coloana vertebrală. Se spune că nu recunoașteți un agent Storm Corp privindu-l, ci doar atunci cand dam noroc cu el. Mainile lor find mai grele decat piatra.

 Spetsnazul din Rusia

Armata rusă crede că acolo unde există război, există cu siguranță durere. Astfel, își antrenează armata pentru a  îndura durerea cu cât mai multă ușurință posibilă. O  plăcuță de beton arsă este zdrobită în jumătate pe stomacul unui stagiar, fiind perforată în stomac de către un ofițer comandant și nu li se permite să arate vreun semn de durere.

 Militarii de elită din Africa de Sud

Forțele de elită din Africa de Sud sunt un alt exemplu de formare fizică și psihică . Nu toți fac terminarea formărea, în mare parte datorită cantității de disciplină și strictete implicae în procesul de formare. Pentru a intra în tabăra de antrenament, există un proces de selecție dificil : solicitanților nu li se dă mâncare și nu li se permite să doarmă . Doar cei care au voința vor trece prin acest proces de selecție. 

Și acesta este doar începutul. Stagiarii efectuează mișcări bush, primesc mâncare la fiecare 5 zile și trebuie să doarmă într-o poziție în picioare pentru a ține departe hienele.