Array

A refuzat sa isi stinga tigara in benzinarie!!!Priviti insa cum il opreste angajatul !!

- Advertisement -

Cu totii avem vicii insa exista momente si anumite locuri in care vrem sau nu trebuie sa renuntam la ele atat pentru siguranta noastra cat si pentru a celor din jurul nostru.

Un din acele locuri este si benzinarie unde este strict interzis sa fumam, mai ales daca ne aflam si langa o pompa de alimentare. Insa se pare ca barbatul din acest clip nu a vrut sa asculte de aceste instructiuni si a tinut tigara aprinsa. Vazand ca nu are sanse sa il convinga sa stiga tigara, angajatul benzinariei a luat un instinctor si l-a folosit pentru a stinge tigara din mana barbatului.

În videoclip se poate observa cum tânărul își parchează mașina în benzinărie și iese din mașină fumând. Deși i s-a cerut de mai multe ori să stingă țigara, unul dintre angajați folosește extinctorul pentru a-i stinge țigara.

Ușa mașinii tânărului era deschisă, așa că interiorul autovehiculului a fost complet acoperit cu pudră, iar alți pasageri au fost nevoiți să iasă din mașina tânărului, notează Mashable.

- Advertisement -

Întâmplarea a avut loc la Sofia, în Bulgaria.

Citeste si :

Se schimba legea! De acum poti ramane mai usor fara permis! Schimbarea care afecteaza milioane de soferi din Romania

 

Senatorii Romaniei pregatesc o modificare a legii, iar cei afectati sunt soferii incepatori. Ei ar putea sa ramana fara permis mult mai usor.

- Advertisement -

Propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta nr 95/2002 privind circulatia pe drumurile publice spune ca soferii incepatori vor putea ramane fara permis la acumularea a 12 puncte de penalizare, nu la 15, asa cum este prevazut in prezent.

Acest lucru este valabil doar pentru soferii care au permis auto de mai putin de un an.

Pentru ca acest proiect sa treaca, el trebuie sa primeasca aprobarea Parlamentului, apoi a Presedintelui si ulterior sa fie publicat in Monitorul Oficial.