Array

Aceasta BLONDA s-a facut de ras la nunta unei prietene pe ringul de dans cu 3 barbati.. Dar stai sa vezi de ce e in stare…

- Advertisement -

Viata fara prieteni este ca o masa fara desert.

Este evident cat de nesatisfacatoare ar fi lumea in care am putea gusta din toate bucatariile lumii, fara a ne bucura, la final, si de deliciu unei prajituri.

Prietenia adevarata, insa, este cireasa de pe tort.

- Advertisement -

Acest gen de relatie este cea mai echilibrata si usor de pastrat dintre toate.

In principiu, oricine ar putea sa mentina o relatie adevarata de prietenie, sa respecte anumite reguli si „obligatii’ pentru ca apoi sa se bucure de toate drepturile, libertatile si implinirile pe care ti le aduce.

Daca aceia pe care ii numesti prieteni sunt persoanele cu care ocazional te intalnesti in oras la o cafea sau la mall la sfarsitul saptamanii, notiunea la care incerc sa ajung ti se poate parea usor exagerata.

Acest lucru se datoreaza faptului ca mai nimeni nu vede prietenia ca pe o relatie serioasa, in care trebuie sa depui efort considerabil pentru a o face sa functioneze.

- Advertisement -

Implicarea afectiva si sacrificiile pe care le faci de buna voie si nesilita de nimeni sunt, din punctul meu de vedere, piatra de temelie a unei prietenii ideale.

Sursa Text:one.ro