Array

Acest profesor le cere elevilor sai telefoanele in timpul orei!! Surprinzator este ca elevilor le place acest lucru!! Nu o sa crezi de ce!!

- Advertisement -

„][/video]

Stiind ca educatia elevilor este extrem de importanta, unii profesori le cer elevilor sai sa isi inchida telefoanele pentru a ne le distrage atentia. Insa daca doar li se cere acest lucru su siguranta nimeni nu o sa o faca.

Insa intr-o scoala din America profesorii au apelat la un sistem extrem de inovativ cu ajutorul carora elevii sunt pusi sa isi lase telefonele mobile intr-o husa magnetica inainte de a incepe ora. Aceste huse pot fi deschise tot de elevi cu ajutorul unei chei speciale. Insa ce este mai surprizator este faptul ca elevilor chiar le place acest lucru si se arata incantati de aceasta nou propunere a scolii, multi dintre ei sustinand ca rezultatele lor scolare au crescut destul de mult de cand s-a luat aceasta masura. Sa speram ca o sa vedem si la scolile de la noi noi aceasta initiativa si ca este un interes sporit sa ne indrumam elevii.