Array

Acest recital a schimbat muzica pentru totdeauna!!! Cine isi mai aduce aminte de aceste melodii ?!

- Advertisement -

In urma cu 30 de ani, un recital incredibil a schimbat muzica pentru totdeauna. Regretatul Freddie Mercury, alaturi de trupa Queen a ramas in istoria muzicii universale, deorece datorita unui recital incredibil sustinut acum 30 de ani, acesta a reusit sa scrie o pagina de aur in istoria muzicii.

Cu o voce exceptionala si un ambitus iesit din comun, pe data de 13 iulie 1985, Freddie Mercury a incantat o lume intreaga printr-un recital incredibil. Acel moment magic a avut loc pe stadionul Wembley, iar in cele 20 de minute in care trupa Queen a cantat, aceasta a realizat unul dintre cele mai frumoase concerte rock din toate timpurile. Totul a inceput cu melodia „Rhapsody”, apoi „Radio Ga Ga” si „Hammer to fall”. Un moment cu adevarat special a fost atunci cand Freddie si-a luat chitara si a interpretat „Crazy Little Thing Called Love” intr-un mod exceptional. Acest recital incredibil s-a incheiat prin interpretarea intr-un mod grandios al celor 2 imnuri: „We Will Rock You” si „We Are The Champions”.

Indiferent de locul in care canta, Freddie Mercury oferea un spectacol incredibil. Chiar daca au trecut 24 de ani de cand Freddie Mercury s-a stins din viata, melodiile lui nu vor fi uitate niciodata. Multe dintre melodiile trupei Queen sunt si in zilele noastre fredonate si vor ramane in istoria muzicii pentru totdeauna.

- Advertisement -

Melodii precum: „Bohemian Rhapsody”, „I Want To Break Free”, „Don’t Stop Me Now”, „The Show Must Go On” sau „We Are The Champions” nu au cum sa fie uitate vreodata. Aceste melodii atat de frumoase, albumele vandute intr-un numar record, numarul mare de vizualizari de pe internet, dar si numarul de fani care apreciaza aceasta muzica, toate aceste lucruri dovedesc ca trupa Queen este nemuritoare. Chiar daca solistul trupei Queen nu se mai afla prin noi, acesta va ramane in sufletele noastre pentru totdeauna.