Array

Aflati in cea mai grea grupa de la Euro, Nationala U21 reuseste o victorie URIASA

- Advertisement -

Dupa mai bine de doua decenii nationala Romaniei U21 se afla la campionatul European, unde am reusit sa facem cel mai frumos meci de pana acum. Baietii nostri au reusit sa se impuna in fata Croatiei cu scorul de 4-1 fiind cel mai spectaculos meci de pana acum de la acest turneu final. Aceasta nationala a reusit imposibilul si a reusit sa faca mii de romani fericiti dupa meciul de debut la acest campionat.

Incurajati de 5 mii de suportori tinerii nostri fotbalisit au reusit sa arate intregii lumi de ce sunt in stare si au reusit isi faca numele cunoscut de toata lumea. Am putea crede ca aceasta este noua generatie de aur a fotbalului romanesc. Din nou dupa multi ani numele Hagi a scris in dreptul unui gol, iar restul tinerilor au reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor.

- Advertisement -

Tudor Baluta a fost declarat omul meciului de englezii de la WhoScored. Acestia i-au acordat cea mai mare nota: 8.7. George Puscas a primit 7.9, Cristi Manea 7.6, iar Ianis Hagi 7.3. Se pare ca echipa noastra sta foarte bine in teren si incepe sa fie una dintre marile forte de la acest turneu.
Speram ca si celelate meciuri sa fie la fel de bune iar noua generatie sa fie chiar una speciala cum o declara toata lumea. Speram sa ajungem cat mai departe la acest turneu si de ce nu sa obtinem si o calificare la jocurile olimpice.

Dupa acest meci nu ne mai ramane decat sa ii felicitam pe tinerii nostri jucatori si sa le uram mult succes in urmatorul meci care va avea loc vineri in data de 21.06.2019 impotriva Angliei. HAI ROMANIA !