Array

Angajaţii spitalului îi aduc un omagiu copleşitor donatorului de organe ce urmează să fie deconectat de la aparate

- Advertisement -

Prin intermediul donatorilor de organe aflaţi în imposibilitatea de a-şi continua firul vieţii se pot salva alte vieţi care de multe ori se află în aceeaşi situaţie. Angajaţii unui spital aduc aici un omagiu unei persoane care urma să fie deconectată la aparate după ce i se prelevau mai multe organe pentru donare.

În aceste imagini vedem cum angajaţii spitalului „St. Luke’s Meridian Medical Center” s-au aşezat în rând de o parte şi de alte a culoarului pentru ca printre ei să treacă patul rulant pe care stătea inertă o persoană aflată în ultimele clipe de viaţă. Darul pe care acea persoană urma să îl ofere altora aflaţi în suferinţă era cu siguranţă cel mai preţios de pe Pământ.

Acest moment dovedeşte preţuirea şi recunoştinţa tuturor faţă de cel care salvase mai multe vieţi chiar cu propria lui viaţă. Familia care îl urmează pe pacientul aflat la un pas de moarte a primit mulţumirile personalului spitalului pentru că li s-a permit să-l onoreze şi să împărtăşească în mediul virtual aceste imagini.

„A fost doar o idee inedită, însă nu ne-am aşteptat la un impact mediatic atât de puternic şi totodată emoţional. Spitalul a avut doi donatori de organe într-o singură săptămână. Aşa că ne-am aliniat cu toţii de-a lungul coridoarelor şi toată lumea a stat în linişte respectând durerea familiei, în timp pacientul de la UTI era transportat în camera de operaţie pentru ultimul său drum.”, a declarat Deb Compton, directorul ICU al Sf. Luke.

- Advertisement -

Toţi cei prezenţi aveau feţele cuprinse de tristeţe, unii dintre ei fiind chiar cu ochii în lacrimi. Întreg momentul a fost unul cu o încărcătură emoţională deosebită atât pentru familie, cât şi pentru cadrele medicale din spital.

Sursa: St. Luke’s Health System via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro