Array

Asemănarea dintre Kitty Spencer și mătușa ei, Prințesa Diana, este pur și simplu izbitoare

- Advertisement -

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, este un model celebru și un influencer cunoscut pe rețelele de socializare , dar recent a atras atenția întregului internet datorită asemănării izbitoare cu faimoasa ei mătușă. Urmașii ei chiar au început să o numească „cea mai tânără versiune a prințesei Diana”.

Lumea o cunoaște și o adoră pe Lady Kitty Eleanor Spencer pentru reținerea și harul ei, pentru simțul ei de stil inegalabil și pentru asemănarea cu mătușa Diana.

- Advertisement -

Kitty este fiica fratelui mai mic al prințesei Diana – Charles Spencer , ea s-a născut pe 28 decembrie 1990. După cum știm cu toții, prințesa Diana s-a căsătorit cu prințul Charles de Wales, langa care a stat timp de 15 ani. Așadar, Kitty nu este de vita regala precum verii ei Prințul Harry și Prințul William.

Kitty avea doar 6 ani când prințesa Diana a decedat, dar, așa cum a împărtășit într-un interviu, Kitty își amintește de ea și se consideră norocoasă să aibă acele amintiri fericite din copilarie.

- Advertisement -

Kitty și mătușa ei au de fapt mai mult în comun decât asemănarea lor remarcabilă. La fel ca Diana, este de foarte implicata în lucrările de caritate. Recent Kitty a fost aleasă pentru a fi ambasador pentru Centrepoint , o organizație non-profit care ajută persoanele fără adăpost din Marea Britanie.

Kitty lucrează cu Storm Management , care colaboreaza cu legende ale modei precum Cindy Crawford, Kate Moss și Cara Delevingne. Având în vedere alegerea și cariera lui Kitty, moda este cea mai mare pasiune a ei.

- Advertisement -

Înainte ca Kitty să se implice în activitatea de modelling, a studiat la Universitatea Cape Town din Africa de Sud și a obținut diploma în psihologie, politică și literatură engleză. Mai târziu, Lady Spencer a solicitat la Regent’s University London un masterat în managementul mărcilor de lux.

Tanare are acum doar 28 de ani și nu are copii , așa că participă constant la o mulțime de activități sociale în grădinițe, orfelinate, școli și universități.

În timpul aparițiilor sale publice, Kitty preferă ținutele elegante, dar în același timp pare chiar a fi un trendsetter, la fel cum a fost prințesa Diana pentru vremea ei.

Suntem siguri că Diana ar fi mândră de nepoata ei minunată. Tu ce crezi?