Array

Baile Felix, locatia perfecta pentru un concediu in familie

- Advertisement -

Lunile iunie-august sunt lunile cele mai asteptate din tot anul deoarece vine concediu. O destinatie de vacanta foarte buna pentru familii sunt Baile Felix. 

Vacantele la bai pot fi de neuitat daca alegi statiunea potrivita. La Felix te vei simti foarte bine si te vei distra pe cinste.

Apa termala, sanatate pentru trup si suflet

Inca din Antichitate, apa termala a fost considerata sanatate curata pentru trup si mai ales pentru suflet. In Romania, statiunile cu apa termala sunt adevarata oaza de sanatate pentru turisti. Statiunea Baile Felix este una dintre statiunile in care te poti bucura de liniste si de apa termala. Deschisa in orice perioada a anului, statiunea este locul ideal atat pentru a trata afectiuni reumatice, ginecologice, ortopedice cat si pentru a te bucura de liniste si relaxare.

- Advertisement -

5 avantaje sa iti petreci concediu la Baile Felix

De ce sa mergi la Baile Felix? Iata cinci avantaje pe care le are orice turist care alege sa isi petreaca concediu acolo:

  • baile in apa termala sunt foarte relaxante
  • este destinatia ideala pentru cupluri si familie
  • un concediu la Felix  nu este foarte costisitor
  • ai multiple posibilitati de cazare ( pensiuni, hoteluri)
  • copii se pot juca in aqua parkul de la Hotelul President

Chiar daca este statiune balneoclimaterica, Baile Felix au fost mereu o destinatie de vacanta pentru oricine. Este o statiune mica langa Oradea dar care iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a petrece un concediu in liniste. 

- Advertisement -

Daca vrei sa alegi alte statiuni balneoclimaterice unde sa iti petreci concediu si sa te bucuri de liniste si relaxare, recomandarea noastra este: Sovata, Baile Herculane, Tasnad, Techirghiol, etc.

Baile Felix este statiunea cea mai vizitata din Romania pe tot parcursul anului. Daca batranii o aleg pentru a face tratament, tinerii o aleg pentru ca este o statiune linistita unde te poti relaxa si bucura de odihna.