Array

Cel mai tare DUET ! Andra si Stefan Banica – „Prosopu”

- Advertisement -

Stefan Banica Jr, duet de exceptie cu Andra

Stefan Banica Jr. a cantat in duet cu Andra una dintre cele mai celebre melodii din istorie – ” Time Of My Life “.

Piesa este inclusa pe coloana sonora a filmului de mare succes “Dirty Dancing”.

- Advertisement -

Se implinesc zece ani de cand Stefan Banica Jr. concerteaza iarna de iarna, in prag de sarbatori, la Sala Palatului din Bucuresti. Anul acesta, artistul a sustinut cinci concerte aniversare, de la care nu au lipsit surprizele si invitatii speciali.

In toate cele cinci seri de concert, Stefan Banica a fost acompaniat pe scena de trei artiste: Andra, Madalina Lefter si Nikki McCoy.

Alaturi de Andra, Banica a interpretat piesa “Time Of My Life”, dar si melodia “Prosopul”.

Pustoaica Madalina Lefter, in varsta de 13 ani, a cantat si ea si Stefan Banica la Sala Palatului. Madalina a devenit cunoscuta dupa ce a castigat un important concurs muzical in Italia.

- Advertisement -

Cea de-a treia invitata a lui Stefan Banica, Nikki McCoy, este o solista de origine americana.

De-a lungul carierei sale, Nikki a cantat alaturi de artisti precum Whitney Houston , Jennifer Rush si Gloria Gaynor .

Biografie ANDRA:

Alexandra Irina Măruță (n. Alexandra Irina Mihai, la 23 august 1986, Câmpia Turzii) cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, este o vedetă de televiziune[2] și cântăreață română de muzică pop, și R&B.

- Advertisement -

Primul său disc single, Andra îl lansează în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100.[5][6]

Începându-și cariera muzicală de la vârsta de 7 ani, aceasta a avut prima sa interpretare la un concurs muzical intitulat Tip Top Minitop în calitate de invitată, interpretând piesa lui Whitney Houston I Will Always Love You. Pe lângă muzica pop, aceasta cânta alternativ și muzică populară, drept pentru care a mers la un concurs intitulat Pe fir de baladă la vârsta de 9 ani, ce avea loc la Târgu Jiu.

După ce concursul s-a finalizat, Andra nu a reușit să obțină unul din primele trei locuri, însă a câștigat o mențiune.

La vârsta de 11 ani, aceasta a participat la alt concurs intitulat Festivalul Concurs de Interpretare Folclorică Toamna Arieșeană unde de această dată a câștigat primul loc.

Pe lângă concursurile de muzică populară aceasta a mers și la concursuri de muzică ușoară, câștigând numeroase premii.

În octombrie 2013, șlagărul Andrei, „K. la Meteo” în colaborare cu What’s Up, a fost nominalizat la categoria „Best Romanian Act”

la MTV Europe Music Awards. Andra a scos noi hit-uri în aprilie, 2013 “Inevitabil va fi bine”, în decembrie 2013 “Atâta timp cât mă iubești!” cu Marius Moga, în februarie 2014 cu Vunk “Numai la doi”, în iulie 2014, cu Liviu Teodorescu “Așa e dragostea”, în ianuarie 2015, cu Shift “Avioane de hârtie”, în aprilie 2015, cu Proconsul și Ștefan Bănică

“Aici cu mine”, în mai 2015 “Falava”, în iunie 2015, “Nebuni în noapte”, în august 2015, “Niciodată nu spune niciodată”, în februarie 2016, “Iubirea schimbă tot” și cel mai recent single, cu David Bisbal, “Without You”, care a reușit să adune în 9 zile de la lansare peste 13 milioane de vizualizări.

Până în prezent artista a lansat 12 albume, ale căror single-uri s-au bucurat de un real succes atât în țară cât și în străinătate, vânzându-se în peste 500.000 de copii.