Array

Cum arată femeia „ideală” în 11 țări din întreaga lume

- Advertisement -

Fiecare barbat are propriile sale standarde in ceea ce priveste frumusetea femeilor. Unii adora doamnele mai inalte in timp ce altii le prefera pe cele mai scunde si exemplele pot continua. Insa se pare ca este un tipar de frumusete in fiecare tara din lume. In acest articol dorim sa va prezentam cum arata partenera ideala in 11 tari din intreaga lume.

Irlanda

O doamna tipic irlandeză are de obicei sprâncenele groase, pielea corectă și buzele subțiri. Dar trăsăturile lor cele mai frecvente sunt fruntea mare, ochii verzi, o mulțime de pistrui și părul roșu .

- Advertisement -

Japonia

În majoritatea țărilor occidentale, un zâmbet perfect este de obicei asociat cu frumusețea, dar pentru Japonia lucrurile funcționează în mod invers. În această țară, femeile tinere se îndreaptă către clinici stomatologice pentru a-și face dinții să pară strâmbi. Acest aspect semi-vampir, sau yaeba , este de fapt considerat drăguț acolo, deoarece japonezii cred că este un simbol al frumuseții naturale și al tinereții.

Iran

- Advertisement -

Statisticile arată că Iranul are cel mai mare procent de intervenții chirurgicale la nas în lume. Și acest lucru nu este surprinzător – întrucât domnisoarele nu își pot folosi celelalte părți ale corpului pentru a atrage bărbații.

Coreea de Sud

- Advertisement -

Ideea unei femei perfecte din Coreea de Sud este definită de pielea albă fără cusur, nasul ascuțit, fața mică și ochii mari. Dar cel mai important este forma feței – ar trebui să semene cu o inimă , cu bărbia îngustă și ar trebui să se lărgească în partea de sus. Pentru a atinge acest ideal, o mulțime de femei coreene cheltuiesc sute de dolari pentru chirurgii plastice .

Franța

Tinerele din Franta sunt întotdeauna pentru frumusețea naturală în toate aspectele sale – ele nu poartă nici un machiaj, rareori folosesc parfum, și au tendința de a păstra părți ale corpului neepilate .Cred că adevărata frumusețe se reflectă în pielea unei femei, așa că, în loc de machiaj, încearcă să folosească mai multe creme și loțiuni pentru a-și face fața să pară perfectă.

Tadjikistan

În Tadjikistan, sprâncenele stufoase, care sunt contopite deasupra podului nasului, au fost considerate de mult timp standardul frumuseții. Cu ceva timp în urmă, a existat chiar și o superstiție comună – cu cât sprâncenele sunt mai aproape una de cealaltă, cu atât soțul tău va fi mai aproape de tine . Pe lângă asta, este considerat un simbol al purității și inocenței.

Deși astăzi, lucrurile se schimbă, puteți găsi încă o mulțime de femei tadjice cu unibrow . Și chiar și cei care au ratat gena unibrow încearcă să o falsifice și să folosească ierburi pentru a crește firele necesare sau pentru a atrage sprâncenele.

. Arabia Saudită

Ochii sunt oglinda sufletului unei persoane – femeile din Arabia Saudită dau un alt sens acestei zicale vechi. Deoarece nu pot arăta cea mai mare parte a feței lor, datorită religiei , de obicei acordă o atenție deosebită frumuseții ochilor . Pentru a le face mai atractive, folosesc tot felul de machiaj și instrumente și cheltuiesc sume imense de bani pe ele.

China

Pentru femeile chineze, pielea palidă este considerată un adevărat standard de frumusețe . Această tendință se întoarce de fapt în trecut, când culoarea pielii era legată de clasa socială de care aparținea o persoană. Dacă pielea era întunecată, însemna că persoana lucra pe câmpuri și era săracă.

Myanmar

Pentru oamenii Kayan care trăiesc în Myanmar, gâtul lung este considerat un simbol al bunăstării și frumuseții . De aceea, fetele locale poartă colaci de aramă în jurul gâtului de la vârsta de 5 ani. Mai întâi, ei pun 6 inele în jurul gâtului și apoi numărul acestora crește cu unul în fiecare an. Până la căsătorie, numărul de inele ajunge la maxim, deoarece nu mai adaugă după nunta.

Ca urmare a purtării acestor cercuri, gâtul poate ajunge până la 40 cm. Și uneori întreaga construcție este atât de uriașă și inconfortabilă, încât este dificil pentru o fată chiar să întoarcă capul . Cu toate acestea nu se plâng niciodată – frumusețea necesită sacrificiu, nu-i așa?

Noua Zeelandă

În Noua Zeelandă, tatuajele nu sunt folosite doar pentru a decora pielea, dar indigenii, maorii , folosesc o tehnică de tatuaj numită ta moko pentru a realiza un fel de carte de identitate în tipare negre și albastre închise chiar pe fața unei persoane . În mod tradițional, femeile maori se tatuează pe bărbie în timpul adolescenței și încearcă să-și facă tatuajele cât mai îngrijite și detaliate pentru a-și arăta statutul social.

Când o altă persoană a tribului privește acest tatuaj, poate „citi” cu ușurință întreaga poveste a purtătorului său și poate estima cât de frumoasă este.

Etiopia

În această țară, când o femeie împlinește vârsta fertilă, oamenii îi îndepărtează cei 2 dinți față inferiori și își fac un piercing în buza inferioară. Apoi introduc un disc de lemn în această gaură. Pe măsură ce crește, discuri mai mari și mai mari sunt puse acolo pentru a întinde și mai mult buza până ajunge la o farfurie cu dimensiuni complete. Această placă de buze este văzută de oamenii nativi din Surma ca un simbol al maturității feminine care atrage bărbații în căsătorie.