Array

Dan Badea si americanii!! Cum se le explici ce este soriciul si de ce il mancam!

- Advertisement -

De-a lungul timpului tot au aparut tot felul de artisti care ne-au facut serile mai bune si ne-au lasat dupa fiecare spectacol cu cate o gluma pe care sa o spunem a doua zi la munca. Unul dintre acesti artisti este si Dan Badea un stand uper care ne distreaza de fiecare data cand urca pe scena si ne prezinta spectacolul sau.
Dan Badea este actor de comedie si artist de stand up comedy in Romania ,protagonist al Stand Up Cafe de la HBO si rezident Racing Pub, DeKO Cafe si 99 .

In clipul postat mai sus putem asculta un spectacol inedit in care acesta ne prezinta cum am putea sa le spunem autoritatilor americane ce este soricul si de ce noi il mancam.

Puteti citi si : Controlul vamal din SUA

- Advertisement -

După ce ai obținut viza pentru SUA și ți-ai făcut toate planurile pentru vacanță, e bine să știi că mai sunt câteva aspecte ce trebuie parcurse la controlul vamal din SUA. Aspecte diferit de cele specifice unui zbor în Uniunea Europeană.

O să-ți povestesc despre cum decurge procesul de verificare la vama din SUA atât a pașapoartelor cât și a bagajelor. O să afli și care sunt alimentele interzise în SUA și ce trebuie să faci indiferent de produsele pe care le ai asupra ta….

Alimente interzise în SUA? Mda… circulă vorba prin târg că nu ai voie să introduci niciun aliment în State, nici măcar dulciuri pentru cei dragi… Ei, să fie oare chiar așa? Hai să luăm cei 3 pași pe care trebuie să-i faci la vama din SUA și să-ți povestesc despre fiecare în parte:

Completarea declarației vamale
Controlul pașapoartelor
Preluarea bagajului de cală și predarea declarației
Controlul vamal din SUA-ce trebuie să știi
Înainte de a pleca din țară, asigură-te că nu pui în bagaj produse alimentare neambalate. Dacă vrei să transporți carne, orez, fructe și legume proaspete ar trebui să te gândești de două ori. Aceste produse sunt considerate de risc deoarece pot fi purtătoare de bacterii sau insecte și de cele mai multe ori nu sunt acceptate în SUA.

- Advertisement -

Verifică site-ul U.S. Customs and Border Protection şi află informații suplimentare despre alimentele permise/interzise în SUA.