Array

Dansul MIRILOR a fost de neuitat! Uitati reactia TATALUI..

- Advertisement -

Dansul mirilor este probabil cel mai frumos si emotionant moment al serii, ocazia voastra de a straluci si de a impartasi cu toti cei dragi sentimentele voastre. O melodie de suflet, voi doi, sute de priviri atintite asupra voastra si un dans care sa transmita tuturor o parte din emotiile si povestea voastra. Fie ca alegerea primului dans se indreapta spre elegantul vals vienez sau spre un tango pasional, dansul mirilor trebuie sa reflecte din plin personalitatea voastra.

Ca in orice alt domeniu, si in dans cheia reusitei este data de exercitiu si dedicare. Daca va doriti ca miscarile voastre sa fie naturale, iar dansul vostru sa transmita emotie trebuie sa alocati timp pentru repetitie. Doar exersand in timpul pe care il aveti disponibil intre sedinte, miscarile invatate la sedinta anterioara va vor intra in reflex, capatand naturalete si cursivitate.

In acest fel veti putea folosi la maximum sedintele de dans pe care le aveti la dispozitie, permitand instructorului sa lucreze cu voi noi pasi de dificulatate sporita si detalii legate de estetica dansului care sa ajute sa dati eleganta dansului.