Array

Doar la noi se poate intampla asta!! Dupa ce au construit un drum l-au daramat pentru ca nu aveau autorizatie!!

- Advertisement -

Romania incepe sa bata record dupa record insa din pacate facem acest lucru numai la recorduri negative si nu reusim deloc sa iesim din aceasta postura extrem de proasta in care ne aflam in moemntul de fata. Daca in alte tari se inaugureaza sute de km de autostrada pe an la noi se filmeaza toata lumea la fiecare 10 km de autostrada terminati. Insa asta nu este tot sunt sate in care canalizarea si gazele naturale nu au ajuns si copii sunt pusi sa mearga la scoala in frig si cu o baie in fundul curtii pe langa curtea unui vecin care are acolo si niste caini.

In clipul postat mai sus va prezentam insa alte minune „made in Romania”. O firma a cosntruit un drum pe care in doar cateva zile au fost nevoiti sa il si darame.
Inaugurat în august după un an de lucrări, drumul din Dolj a fost distrus. Firma de construcţii a avut nevoie de numai două zile ca să-l aducă la starea iniţială. După ce au lucrat un an de zile pentru a asfalta aceste drum agricol de 5 km, firma constructoare îl decopertează acum pe o porţiune de 300 de metri. Explicaţia lor: era doar o cale de acces.

Reprezentant al firmei de construcţii: „Este un drum pe care l-am executat din dorinţa de a ne ajuta noi, constructorul, de avea acces în zonele unde era inaccesibil şi nu puteam să intrăm cu niciun fel de utilaj, avem obligaţia să îl lăsăm la starea la care l-am găsit, a fost un drum de pământ”. Acest proiect trebuia sa faca legatura intre doua drumuri judetene si nu sa fie spart la unul din capete.

- Advertisement -

Viorel Jianu-secretarul Primăriei Secu: „Nu trebuia demolat, noi trebuia să ne facem documentele care trebuie pentru ca acest drum să existe, nu să îl demolăm, că suntem noi incompetenţi şi pentru asta să demolăm un drum care este făcut? Aceste documente trebuiau făcute înainte de a executa aceste drum. (Reporter: Şi de ce nu le-aţi făcut? Nu ştiu, există P.T, S. F(studiu de fezabilitate ) din lipsa de competenţă.

Costul acestui proiect se ridica la un milion de euro, bani care au fost aruncati pe nimic!