Array

Doua voci minunate ! „Andra feat. Marcel Pavel – Cerul De-ar Cadea” Merită aprecierile noastre acest DUET frumos ?

- Advertisement -

Andra (pe numele real Alexandra Irina Măruță) este cunoscută în România ca una dintre cele mai bune și populare voci, realizând hit după hit.

Aproape fiecare melodie înregistrată de ea este menită succesului, iar publicul o ascultă, de fiecare dată, cu multă plăcere, fie în emisiunile televizate, fie în concerte.
Numai în ultimii 3 ani, artista este difuzată la toate radiourile din țară, cu melodiile sale devenite celebre.

Astfel, pot fi amintite: „Niciodată să nu spui niciodată” (2015), „Iubirea schimbă tot” (2016) sau „Floare de nu-mă-uita” (2016).
Ca dovadă a profesionalismului certificat, Andra este membră a juriului emisiunii „Românii au talent”, difuzată de ProTV, încă de la prima sa ediție, din 2011, alături de vedetele de televiziune Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu și Mihai Petre.

Melodia „Cerul de ar cadea” este o colaborare Andra- Marcel Pavel, interpretată, în videoclipul de mai sus, în cadrul emisiunii „Să v-amintiți duminica” (2013), de la Național TV, moderată de Corina Chiriac.
Mesajul cântecului este unul puternic, definitoriu pentru cei doi artiști, care se axează pe interpretarea melodiilor de dragoste, cu mare impact la public.

- Advertisement -

Duetul este unul memorabil, fixând în amintirea noastră, a ascultătorilor, încă un moment de întâlnire fericită între două voci de excepție ale muzicii românești.