Array

Există ceva straniu în aceste fotografii ale prințului Charles și prințesei Diana. Abia dacă observi…

- Advertisement -

Majoritatea oamenilor observă un detaliu ciudat în fotografiile Prințului Charles atunci când apare alături de Prințesa Diana… Tu ți-ai pus vreodată această întrebare? Nu știi despre ce este vorba? Atunci urmează să afli!

„Ați observat ceva straniu în pozele Prințului Charles lângă Prințesa Diana?” – India Today.

- Advertisement -

Vedeți ceva deosebit?

În toate fotografiile comune Charles este mai sus decât Diana

- Advertisement -

Uneori nesemnificativ.

Iar alteori chiar evident.

- Advertisement -

Observați ceva ciudat pe aceste mărci? În realitate Charles și Diana erau de aceeași statură – 177,8 cm, acest fapt se poate constata ușor, din alte poze comune.

În cazul în care Diana își punea pantofi cu toc, ea era mai înaltă decât Charles.

Din ce cauză, totuși, îi prezentau astfel? Prințul Charles trebuia să fie poziționat puțin mai sus decât Prințesa Diana. Posibil această poziție se considera mai avantajoasă pentru Charles, subliniind astfel cine este capul familiei și în același timp proveniența sa nobilă.

Posibil nu vom afla niciodată adevărul. Însă un lucru este evident și clar, prin aceste mici trucuri s-a dorit să fie accentuat locul și puterea Prințului, dobândită din naștere, vizavi de soția sa. Aceasta la rândul ei era subordonată lui, prin faptul că era poziționată mai jos. În consecință, prin acest mod era subliniat faptul că Prințul Charles avea în subordinea sa și poporul, care era mult mai aproape de Prințesa Diana decât de Casa Regală.

Indiferent de motivul originar, când veți vedea o poză cu ei, veți observa acest detaliu evident.

Vi se pare straniu sau nu?

 

sursa: http://perfectmedia.me