Array

Fiecare rid de pe fața ne trimite un mesaj despre sănătatea noastră , iată 8 lucruri importante pe care le putem afla cu ajutorul lor!

- Advertisement -

1. Ridurile frunții orizontale

Ridurile orizontale care apar pe fruntea ta se numesc „Riduri de griji” și, pe bună dreptate. A avea aceste riduri pe frunte este în principal un indicator pe care îl obtii de la o cantitate mare de stres zilnic, iar dacă sunt deosebit de accentuate înseamnă că ar trebui să iti încetiniti ritmul și să te relaxezi mai des.

2. Ridurile de langa sprânceana stânga

- Advertisement -

Ridurile de langa sprânceana stânga au o corelație directă cu splina . Dacă observați că ridurile de lângă sprânceana stângă devin din ce în ce mai proeminente într-un timp scurt, ar putea fi un semn că splina dvs. funcționează incorect și poate fi deteriorată. În această situație, nu ezitați să consultați un medic.

Mai mult, splina este stimulată și consolidată cu anumite alimente dulci, dar fiți prudent cu privire la cantitatea de zahăr pe care o luați, deoarece poate fi dăunătoare splinei. Consumul de fructe uscate este o modalitate foarte bună de a consolida acest organ.

3. Ridurile de langa sprânceana dreapta

- Advertisement -

Aceste riduri sunt un indicator al nivelului de toxicitate din corp. Ficatul este puternic conectat cu pielea, mai precis, liniile care apar lângă sprânceana dreaptă. Deci, dacă aceste linii verticale apar mai vizibil decât de obicei, ar putea fi un semn al dezechilibrului hepatic .

Pentru a remedia acest lucru, treceți la o dietă organică care include legume verzi și consumă o cantitate sănătoasă de proteine ​​. În același timp, încercați să reduceți aportul de cafea, alimente picante și sare.

4. Ridurile lui Crow

- Advertisement -

Ridurile lui Crow se referă la liniile care radiază din părțile laterale ale ochilor . Dacă aveți aceste riduri, poate însemna că zâmbești cu întreaga față, de aceea îți miști fața într-un mod care creează aceste linii. Însă, poate însemna, de asemenea, că ai probleme cu vederea și că deseori te chinui să vezi mai bine.

5. Pungile de sub ochi

Pungile de sub ochi, după cum le numesc mulți, sunt un fenomen natural care se întâmplă atunci când nu dormim suficient. Dar, ridurile de sub ochi sunt, de asemenea, un indicator al altor afecțiuni de sănătate.

A avea pungi sub ochi în mod regulat, chiar și atunci când dormi mult, poate indica rinichii mai slabi și circulația slabita. În această situație, încercați exerciții precum yoga sau jogging pentru a vă îmbunătăți circulația.

6. Nasul cu vârful roșu

Chiar dacă iarna nasul roșu este des întâlnit, dacă observați că nasul dvs. devine roșiatic în alte circumstanțe normale, poate avea ceva de-a face cu circulația sau cu inima. Nasul este conectat la inimă și poate indica anumite probleme cu tensiunea arterială .

7. Ridurile gurii

Ridurile care apar langa gura sunt conectate la colon. Dacă observați că aceste linii sunt mai vizibile într-o perioadă scurtă de timp, este posibil ca corpul dvs. să vă semnaleze probleme la colon .

Din fericire, colonul este o parte a corpului care este ușor de revitalizat . Consumul multor lichide, consumul de alimente bogate în vitamina D și exercițiile fizice în mod regulat sunt unele dintre cele mai bune metode de a menține un colon sănătos.

8. Ridurile de râs sau de expresie

Dacă sunteți genul de persoană care râde constant și când o faceți, o faceți cu toată fața, atunci este posibil să aveți câteva linii de râs deja vizibile pe fața voastră. Mișcările repetitive provocate de râs creează un model și sunt susceptibile să se dezvolte în riduri adânci de râs în timp. Chiar nu există prea multe lucruri de făcut cu privire la aceste riduri care sunt create prin râs, pentru că ele sunt doar un indicator al starii dvs de spirit.