Array

Foarte emotionant ! Ai si tu o SURIOARA pe care o iubesti ? Dedica-i aceasta melodie frumoasa care te aduce pana la LACRIMI

- Advertisement -

Asa ca sa rispim framantarile din trecut si sa o luam de la capat; oricat de dificila sau de frumoasa este relatia cu sora ta, un lucru este cert: surioara ta este una dintre cele mai importante persoane din viata ta care te completeaza si care te va iubi mereu in adancul sufletului sau.
Cui sa ii impartasesti temerile si bucuriile vietii daca nu surioarei tale dragi cu care ai trecut prin atatea? Iti propunem sa te inspiri din urmatoarele urari de la multi ani pentru sora ta pentru a-i transmite cat mai multa dragoste.

O sora este cineva care te iubeste din inima.Nu conteaza cat de mult va certati, nu puteti fi suparate una pe alta foarte mult timp. Ea este o bucurie pentru sufletul tau. Odata ce a intrat in viata ta, este acolo ca sa ramana o vesnicie.

O sora este un prieten care te ajuta sa depasesti momentele dificile. Cuvintele ei mangaietoare sunt mult mai valoroase decat toti banii din aceasta lume. Ea este o persoana care iti umple viata cu rasete si zambete. Aceste amintiri sunt aici ca sa ramana o viata intreaga.

- Advertisement -

Atunci cand este alaturi de tine, esti mai fericita ca niciodata. Atunci cand nu este in preajma ta, zilele tale sunt negre. O sora este o binecuvantare, care umple inima cu iubire. Ea merge alaturi de tine in viata fara a iti cere nimic in schimb.