Array

Ingrijitorii de la gradina zoo au parte de un soc in momentul in care merg sa viziteze un elefant !!

- Advertisement -

Ingrijitorii de la San Diego Zoo Safari Park au fost absolut uimit cu câteva zile în urmă, când au mers pentru a verifica un elefant care trebuia sa nasca. In momentul in care ingrijitorii s-au apropiat, au realizat că ceva era diferit. Umngani nu mai era însărcinată! De fapt, ea născusese în mijlocul nopții o fetița, care încă nu are un nume, dar care sta lipita de mama ei.

Umngani, care a avut alți trei nasteri, au fost întotdeauna de la data cuvenită. De data aceasta, ea a născut cu câteva săptămâni mai devreme, lucru care a uimit personalul din Safari Park.

Pe 27 septembrie, Parcul Safari a împărtășit veștile bune pe Facebook, scriind: „În seara trecută, o fetiță sa alăturat turmei noastre de elefanți. Cel de-al patrulea vițel al lui Umngani este pe drumul său spre a deveni noul său partener favorit al lui Zuli. ”

- Advertisement -

A doua zi, Parcul Safari a împărtășit, de asemenea, un videoclip despre restul turmelor care se întâlneau cu noul copil. Toți păreau absolut bucuroși să se familiarizeze cu cel mic.

Și nașterea ei nu a fost singura surpriză! Zookeepers au fost șocați când au cântărit puiul de elefant vazand ca are o greutate peste media celorlanti pui. Acum gradina zoo este vizitata din ce in ce mai des pentru a vedea puiul de elefant care acum este lipit de mama sa oriunde merge aceasta. Acum cei de la gradina zoo asteapta propuneri de nume pentru micuta membra a familiei. Putem vedea in clipul postat mai sus cat este de dragut puiul de elefant de dragut si mai ales cat este si de alintat.
Elefantul este un mamifer mare din familia Elephantidae, ordinul Proboscidea. Fac parte din categoria celor mai mari animale patrupede terestre, care la naștere cântăresc 100 kg. Perioada de gestație durează 20 – 22 de luni.

Cel mai în vârstă animal în captivitate a avut 86 de ani și a trăit în Taipei, Taiwan. Greutatea medie a unui elefant este de 2-5 tone, atingând o înălțime de 4 m. Recordul l-a atins un mascul din Damaraland, Namibia (1978) care a avut 4,21 m înălțime și o lungime de 10,39 m.