Array

Lavinia Florea , tanara de 16 ani care a reusit sa emotioneze o sala intreaga si sa il faca pe Bendeac sa planga!!!

- Advertisement -

Atunci cand participam la preselectile unui concurs de talente incercam sa le demonstram juratilor ca meritam sa mergem cat mai departe in cadrul concursului si de ce nu chiar sa il castigam. Insa pentru a face acest lucru avem nevoied e talent dar si de foarte multa munca pentru a reusi sa punem acest talent in evidenta. Spre exemplu in clipul postat mai sus putem face cunostina cu Lavinia Florea, o tanara de doar 16 ani din Timisoara care a reusit sa emotioneze o sala intreaga cu talentul sau.

Tanara a participat la preselectiile concursului „X” factor Romania si cu talentul sau a reusit sa ridice o sala intreaga in picioare dar si sa o emotioneze pana la lacrimi. Tanara a ales sa cante melodia „Nu mă uita” a cantaretei Ioana Ignat. Pana si Mihai Bendeac cel care a declarat ca nu a mai plans de mult in public a inceput sa planga fara a mai putea sa se opreasca. „Nu am plâns de 10 ani în public… și știam că atunci când se va întâmpla, nu o să mă pot opri”

Cu reprezentatia sa tanara a reusit sa ii impresioneze pe jurati dar cel mai important a reusit sa emotioneze o tara intreaga cu talentul sau.

- Advertisement -

Muzica ne însoțește pretutindeni, acasă, în mașină, la mall, pe stradă, la metrou, la locul de muncă, în restaurant, la școală, ba chiar și în duș.

Muzica ne oferă o stare de bine și ne relaxează. Asta simțim cu toții fără a face niciun fel de studiu. In schimb iată ce am descoperit aprofundând subiectul:

Muzica are menirea de a relaxa corpul, reușește să regleze ritmul cardiac și ajută la eliberarea endrofinelor astfel creând o stare de bine și de control. Mai mult de atât, senzația de durere este atenuată tocmai datorită celor menționate mai sus. Așadar, un remediu al durerii este și acela de a asculta muzica favorită.