Array

Mama nu a putut să-şi oprească copilul din plâns – Tehnica specială a câinelui a adunat 8 milioane

- Advertisement -


Un câine va fi întotdeauna un prieten de nădejde pentru stăpânii lui, mai ales când aceştia au un bebeluş. Patrupedul va fi în orice moment alături de micuţ şi îi va acorda toată atenţia, fiind extrem de afectiv cu acesta, iar imaginile de faţă o dovedesc din plin. Drăgălăşenia bebeluşului, dar şi reacţia adorabilă a căţeluşului au adunat peste 8 milioane de vizualizări în mediul virtual.

Mămica acestui bebeluş nu reuşea să-l oprească din plâns pe micuţ iar situaţia părea destul de stânjenitoare. Salvarea vine însă din partea patrupedului familiei care nici mai mult nici mai puţin se porneşte să urle prelung. Glasul căţeluşului îi atrage atenţia instantaneu bebeluşului care se opreşte imediat din plâns.

Situaţia de moment nu durează decât câteva clipe pentru că odată ce câinele încetează să mai urle, bebeluşul începe să plângă din nou. Dacă la început bebeluşul se simte extrem de singur şi prin plânsetul lui încearcă să comunice cu mama lui, în momentul în care i se alătură prietenul lui canin, acesta se linişteşte instantaneu.

- Advertisement -

Cu timpul, copilul va creşte, însă legătura de prietenie care se va crea între el şi patrupedul familiei va fi din ce în ce mai puternică. Acum, când copilul este încă foarte mic, rolul de dădacă pe care îl adoptă căţeluşul este minunat. Părinţii micuţului pot fi mândri de patrupedul lor ştiind că se pot baza oricând pe ajutorul lui.