Array

POVESTEA MEDICULUI CU 10.000 DE OPERAȚII

- Advertisement -

Până să împlinească 45 de ani, un renumit medic din Arad a tratat cu succes peste 100.000 de oameni cu probleme de vedere și și-a trecut în palmares circa 10.000 de intervenții chirurgicale, cu o rată de succes de 98-99%.

Priceperea lui a făcut ca, zi de zi, zeci de oameni care au probleme cu vederea să îi ceară să le redea sănătatea ochilor. Laurențiu Andea lucrează în propria clinică, în care și-a investit toate economiile și pentru care a făcut credite la bănci.

Pasionat de agricultură, vânătoare și medicină, tânărul medic arădean a făcut din meseria pe care o are un mod de viață. Laurențiu Andea își petrece multe ore pe zi în clinica pe care o conduce, operând și tratând mii de suferinzi anual.

„Adresabilitatea către noi este în jur de 7.000-8.000 de pacienți pe an, din care până în 700-800 de pacienți necesită și diverse intervenții chirurgicale, pe care noi le putem realiza cu mare succes aici, în clinică, deoarece dispunem de tehnologie, aparatură de ultima generație și experiența celor trei medici care lucrează; sunt eu și încă două colege, medici specialiști care lucrează aici, cu mine”, spune Laurențiu Andea.