Array

Puneți soda de coacere pe o saltea și vedeți ce se întâmplă

- Advertisement -

Piața modernă este plină de diverse produse de curățare care pot dăuna sănătății noastre. Cu toate acestea, puteți găsi cu ușurință în bucătărie un detergent absolut sigur, care, în plus, este capabil să creeze un adevărat miracol în casa dvs. De multe ori noi cautam ajutor in tot felul de produse chimice pentru a ne curata casa, insa de multe ori ele nu sunt asa de eficiente cum am spera noi si sunt chiar toxice pentru organism. Insa trebuie sa cautam mai atent si o sa vedem ca avem deja solutiile la indemana.

Acest mod de curățare a unei saltele va elimina murdăria, transpirația, celulele moarte ale pielii, praful și mirosurile neplăcute.

Mai întâi, aspirați întreaga saltea. Apoi, folosind o sita, distribuiți uniform 1 pachet de bicarbonat de sodiu (dacă se dorește, puteți adăuga 10-15 picături de ulei esențial) pe întreaga suprafață. Lăsați salteaua acoperită cu totul pentru câteva ore, de preferat o zi. Apoi, aspirați cu grijă pentru a colecta toat bicarbonatul de sodiu.

- Advertisement -

Luați un recipient și amestecați 1 lingură de bicarbonat de sodiu și 1 lingură de pulbere de spălare (opțional). Apoi se toarnă 1 cană de apă fiartă și se adaugă 4-5 linguri de oțet 9%. Amestecul se spală activ, deci utilizați un recipient mai mare pentru al pregăti. Se amestecă bine totul și se toarnă soluția într-un pulverizator de apă.

Scoateți covorul sau  mobilierul moale . Stropiți soluția rezultată timp de 5-10 secunde , apoi scoateți lichidul cu un burete (dacă este necesar, frecati zonele cu probleme). Repetați până când obțineți rezultatul dorit, dar asigurați-vă că lichidul nu înmuia țesătura.

Beneficiile utilizarii acestor solutii:

  • Preț scăzut.
  • Absolut netoxic.
  • Absorbtează murdăria și umiditatea.
  • Înlocuiește o mulțime de produse de curățat.
  • Îndepărtează mirosurile neplăcute.
  • Poate ucide o mulțime de microorganisme.