Array

În România s-a deschis primul Camping de lux. Poți face baie în ciubere cu apa calda. Vezi cât costă o noapte de cazare:

- Advertisement -

Iubesc oamenii care fac lucrurile altfel. Si-mi par extrem de destepti cei care s-au prins ca romanul, mai ales bucuresteanul e disperat dupa liniste, dupa aer curat si vorba cantecului…după ciripitul pasarelelor.

Am prieteni care merg cu cortul. La munte sau la mare. Oameni care castiga foarte bine, dar care nu dau cortul pentru niciunul hotel de 4 stele. Se conecteaza mai bine cu natura, asa simt ei.

13606993_10206668316212737_2972843236228275952_n-500x333

Cred ca la genul asta de clienti s-au gandit proprietarii de la Ursa Mica Glamping Resort.

- Advertisement -

In Nucsoara, Judetul Arges au construit frumos si cu grija un loc unde te poti bucura de aerul Carpatilor sub cerul liber, fara a renunta la confortul urban.

Ideea urmeaza un trend de turism deja cunoscut in alte tari: glam campingul. Constructia a durat mai mult de un an. Si uite asa a aparut primul si deocamdata unicul resort de glamping din Romania.

Practic pe un deal departe de orice masina, zgomot si poluare stai intr-un cort amenajat ca o camera de hotel.
 
Mi se pare un loc excelent de teambuilding, de mers in familie cu copiii si de ce nu pentru o nunta iesita din comun.
Iata si detaliile legate de preturi:
 
Pretul este acelasi in oricare zi a saptamanii si anume: 250 de lei/adult/zi, 140 de lei/copil intre 6 si 14 ani/zi, 100 de lei/copil intre 3 si 6 ani/zi si copii pana in 3 ani gratuit.
In weekend se inchiriaza un minimum de 2 nopti.
Fiecare cort are 4 paturi iar in pret sunt incluse: cazare cu acces la grupuri sanitare si dusuri separate pentru femei si barbati, cu 3 mese/zi in restaurantul propriu, acces la sauna, la ciubere cu apa calda si la tot ce ofera resortul, ghid de grup pentru activitati montane-drumetii sau bicicleta.
Bauturile de la bar nu sunt incluse in pret si se platesc separat.
Articol relatat de portalul: FifiStie.ro
Mai multe detalii despre Ursa Mica Glamping Resort gasit pe pagina de facebook, siteul este inca in constructie.
 Rezervarile se fac la adresa de mail alina.marinescu@familysportholiday.ro