Array

Salariu de 20.000 euro ca sa schimbe un bec la fiecare 6 luni!

- Advertisement -


Barbatul cu una dintre cele mai periculoase meserii din lume. Peste un milion de oameni au vrut sa-l vada cum schimba un bec

Kevin Schmidt, un american din Sioux Falls, poate spune ca are una dintre cele mai periculoase meserii din lume, care le-ar da ameteli multora, scrie USA Today.

Barbatul urca aproape zilnic la peste 450 de metri inaltime pentru a schimba becuri pe stalpii de iluminare din zeci de state americane. In ultimii opt ani, Kevin a escaladat sute de stalpi, uneori chiar si cand vantul batea cu aproape 100 de km/ora.

- Advertisement -

“Prietenilor mei nu le vine sa creada ca fac asta. Ei se sperie si daca se urca pe casa”, spune amuzat Kevin.

Tocmai de aceea, un videoclip filmat cu o drona care surprinde tot procesul de schimbare a unui bec la inaltimi ametitoare a devenit viral pe net si a strans peste 1.3 milioane de vizualizari.

Clipul de mai jos a fost filmat chiar de un coleg de munca al lui Kevin. In mod normal, barbatului ii ia 2 ore sa urce pana in varful unui stalp, asa ca videoclipul a fost editat astfel incat sa aiba doar doua minute. “L-am filmat pentru ca stiam ca o sa arate interesant si voiam sa vedem ce putem face cu el”, a povestit colegul lui Kevin.

Americanul lucreaza la o companie din Sioux Falls care se ocupa si de turnurile de telecomunicatii. Le este greu sa gaseasca oameni precum Kevin, care sa fie dispusi sa faca ce face el. Insa lui ii place, desi nu ar recomanda asta nimanui cu rau de inaltime.

- Advertisement -

“Nimic nu se compara cu privelistea de sus si nu exista mai mare sentiment de pace decat acela de la 450 de metri inaltime. De fiecare data cand ma urc pe un stalp, fac un selfie si il trimit sotiei mele”, a mai marturisit acesta.