Array

Stapanul ii spune cainelui sau ca a mancat TOATA mancarea! Uitati reactia amuzanta a cainelui!

- Advertisement -

Acesta este doar unul dintre cele mai amuzante videoclipuri cu un câine pe care le-am văzut în ultimul timp, este unul dintre cele mai amuzante videoclipuri pe care le-am văzut vreodată! Este foarte drăguț!

Stapanul vorbește cu câinele său despre carnea pe care a mâncat-o la pranz. Doar urmăriți pentru a vedea reacția lui! Este absolut incredibil! Dacă câinii ar putea vorbi într-adevăr, nu am nici o îndoială că acesta ar spune totul exact ca în film!

Câinii au fost și sunt încă folosiți la cele mai diverse activități: de pază, de vânătoare, de companie, îndrumători pentru oamenii orbi, etc. În Roma antică, câinii cei mai des întâlniți erau cei din rasa Mastiff; ei purtau arumuri și participau alături de războinici în lupte. În cel de-al doilea război mondial, armata rusă antrena câini „sinucigași” care alergau printre tancurile germane cu mine care explodau pe spatele lor.

În Yulin, China are loc anual un festival foarte controversat, la care carnea de câine este felul principal în meniul locuitorilor, iar în ultimii ani a fost întâmpinat cu proteste din partea activiștilor pentru drepturile animalelor.