Array

Uitati cum se descurca aceasta fetita pe gheata!

- Advertisement -

Această fetiță învață cum să patinezesi în același timp, învață să meargă! Dacă părinții ei o duc in continuare la patinat , nu vom fi foarte surprinși să vedem că această fetiță va lua curând medalia de aur la Jocurile Olimpice de iarnă.

Când copiii practica de mici anumite sporturi încrederea și abilitățile lor sociale cresc in toate nivelurile. Atât timp cât acest mic înger iubește ceea ce face, ea va fi întotdeauna mandria părinților ei pentru că a încercat ceva incredibil de unic și interesant!

Patinajul artistic este un sport de iarnă care constă în executarea de elemente specifice precum sărituri, piruete ș.a. pe o suprafață acoperită de gheață. Cele 4 discipline în care se poate concura la nivel Olimpic sunt proba de individual masculin, individual feminin, perechi și dans pe gheață. Disciplinele non-olimpice includ patinajul sincronizat. În competițiile de seniori, patinatorii execută de regulă două programe: programul scurt și programul liber care, depinzând de disciplină, pot include elemente precum piruete, sărituri, pași, ridicări, sărituri aruncate, „spirala morții”, secvențe de pași ș.a.