Array

Un alpinist a surprins un femomen foarte rar!! Putini oameni au avut ocazia sa vada asa ceva!!!

- Advertisement -

Natura reuseste sa ne surprinda in cele mai inedinte moduri si de fiecare data o face cand ne asteptam cel mai putin.
Un fenomen natural misterios a fost filmat în direct de un fotograf profesionist, care a reuşit să obţină imagini accelerate ale unei puternice furtuni în zona unui lac din Austria. În videoclipul intitulat „Tsunami căzut din Cer” se vede cum un cer albastru devine din ce în ce mai gri, în timp ce norii de ploaie coboară pe Lacul Millstatt din Carintia, Austria.

Fotograful amator, Peter Maier, a creat o senzație virală pe internet cu videoclipul „tsunami din cer”. Adunand peste 3 milioane de vizualizări și 28.000 de acțiuni, videoclipul fascinant a captivat oameni din întreaga lume cu privire la cât de frumoasă este într-adevăr natura si cum reuseste aceasta sa ne surprinda chiar in momentul in care ne asteptam cel mai putin la acest lucru.

Căderea cascadelor de ploaie prezentată în film a fost filmată în timp ce Maier se afla la lacul Millstatt din Austria. Ca un alpinist adevarat, Maier este obisnuit sa poarte mai multe camere pe el în timpul aventurilor sale. Videoclipul capturat de Maier arată că un val care cădea de pe norii atât de densi, asemănător cu un tsunami provenind din cerul pe care oamenii l-au crezut a fi fals. El sa întâmplat să se afle la locul potrivit la momentul potrivit, chiar citat de Maier însuși: „Nu se poate planifica să capturați astfel de imagini. A fost o împușcătură norocoasă „Video este destul de satisfăcătoare pentru a viziona de fapt exprimarea naturii în cele mai frumoase momente ale sale”.

- Advertisement -

Ceea ce Maier numeşte un tsunami căzut din cer este, de fapt, o rafală descendentă şi o schimbare bruscă şi radicală a vântului, provocând un curent rapid de aer spre sol.
Fenomen de o intensitate incredibilă, acesta este una dintre cele mai mari pericole pentru aviaţie, chiar dacă avioanele sunt astăzi echipate cu un sistem de detecţie pentru schimbări bruşte ale curenţilor de aer.