Array

Un bărbat susține că este călător în timp și vine din 2045. Filmarea prezentată ca ”dovadă” si ce spune ca se va intampla in viitor

- Advertisement -

Un bărbat care susține că este călător în timp și vine din anul 2045 apare într-o filmare bulversantă, de 6 minute.

În clipul postat pe canalul ApexTV, bărbatul fără identitate, a cărui față a fost cenzurată, face afirmații șocante, părând extrem de afectat și speriat de experiența avută, relatează The Independent.

Părând de-a dreptul terifiat, el spune la începutul mărturiei video: ”Nu am mult timp la dispoziție, trebuie să dispar. Mă urmăresc și știu unde sunt acum. Trebuie să vă spun asta rapid…

Știu că este greu de crezut, dar vă asigur – și vă spun adevărul, pentru că meritați să-l cunoașteți. Călătoriile în timp există, dar sunt ascunse publicului”.

- Advertisement -

Bărbatul susține că este călător în timp, vine din 2045, este cercetător și lucrează la niște mașinării despre care lumea va afla abia in 2028.

”În 2045, oamenii și roboții vor fi unul și același. Inteligența artificială va guverna lumea. Nu vor mai exista țări în 2028”, afirmă el isterizat.

Spune apoi că a fost trimis într-o misiune până în anul 2018, pentru a lucra la niște mașinării, însă nu reușește să exprime logic scopul său.

Apoi a arătat spre cameră o tabletă cu niste ”fimări din 2045”, care arată mai curând ca imaginile dintr-un joc PlayStation 2.

- Advertisement -

Viitorul este o perioadă de timp nedeterminată care urmează prezentului. Sosirea sa este considerată inevitabilă ca urmare a existenței timpului și a legilor fizicii.

În teoria relativității restrânse, viitorul este considerat a fi viitorul absolut sau conul de lumina viitor. În fizica, timpul este considerat a fi a patra dimensiune a universului.

Viitorul și conceptul de eternitate au fost subiecte majore de filozofie, religie și știință.