Array

Un erou voluntar salvează șase câini abandonați într-o cușcă încuiata care va fi luata de apa

- Advertisement -


Eroii voluntari au salvat șase câini găsiți abandonați într-o cușcă încuiată în Carolina de Nord, in care erau pe cale sa se inece din cauza inundațiilor uraganului Florence.

Videoclipul salvării eroice a aparut și arată cum câinii latră și stau pe picioarele din spate, disperați pentru ca cineva să-i lase să iasă din cușcă.

Câinii au fost salvați dintr-o proprietate din Leland, Carolina de Nord, unde proprietarii lor i-au lăsat în timp ce au fugit de uraganul Florence, fără să se gândească la felul în care animalele vor fi afectate furtuna violentă.

- Advertisement -

„Salvați șase câini în Leland, NC, după ce proprietarul i-a închis într-o cușcă în aer liber care s-a umplut cu apă de la inundație”, a declarat jurnalistul Marcus DiPaola pe Twitter duminică.

„I-am scos afară, dar daca nu ajungeam la timp acestia s-ar fi inecat ,deoarece nivelul apei crestea foarte repede „, a adăugat el.

Clipul video arata cum câinii aruncă o privire în timp ce îl văd pe salvatorul voluntar Ryan Nichols de la Longview, Texas, intrand în apa adâncă pentru a-i ajuta.

- Advertisement -

La cateva secunde după ce Nichols deblochează gardul si lanțul care ii tine închisi în cușcă, câinii înota, scrâșnesc și urlă.

Inundațiile de lângă râul Yadkin din Jonesville sunt prognozate să crească la 26,6 metri, potrivit accuweather.com.

Până în prezent, 12 persoane au murit în Carolina de Nord ca urmare a uraganului.