Array

Un ofițer de poliție se îmbracă ca supereroii să înveselească copiii bolnavi și avem nevoie de mai mulți eroi ca el

- Advertisement -

Cu ani în urmă, ofițerul de poliție din Fort Worth, Damon Cole, a decis să-și pună un logo Superman pe vesta sa antiglonț, pentru a construi relații cu copiii pe care i-a întâlnit în timpul serviciului său. El obișnuia să le arate logo-ul și să le ceară să păstreze un secret.

Astăzi, când Cole nu mai lucrează, își folosește timpul liber pentru a ajuta copiii bolnavi , ridicandu-le starea de spirit.

Noi am decis să vă aducem povestea acestui supererou din viața reală și sperăm că sunteți cu toții inspirați și influențați de munca și dedicarea sa.

În 2012, când Cole lucra pentru stația de poliție din Dallas, a început să se îmbrace ca Superman pentru diverse evenimente de serviciu în comunitate și sa viziteze copiii la spital.

- Advertisement -

În 2015, a renunțat la propria vacanță și a condus 11 ore pentru a întâlni un băiat de 7 ani cu cancer în Illinois.

- Advertisement -

De asemenea, a vizitat la școala un băietel imbracat in supereroul sau preferat.

Cole și-a personalizat chiar și vehiculele. Unul este în stilul Batmobile, iar celălalt este un Dodge Charger cu temă Superman.

- Advertisement -

Cole a spus odată într-un interviu că fiica sa Savannah este inspirația sa și motivul pentru care face ceea ce face.

Într-un interviu acordat NBC Nightly News, Cole a declarat că a vizitat peste 20 de state și a văzut până acum peste 1.000 de copii.
Iată doar câtiva:

Îi place să-i numească pe acești copii luptatori „eroii lui”. Uneori acești eroi câștigă lupta; dar uneori nu. Atunci Cole este acolo să-i vadă pentru ultima oară.

Eroul Ieremia

Eroul Sammy

Eroul Iosua Ioan